Ολυμπιακοί Αγώνες, Κολύμβηση: Στην 5η θέση ο Θανάσης Κυνηγάκης στα 10 χιλιόμετρα - Δείτε βίντεο

Ολυμπιακοί Αγώνες, Κολύμβηση: Στην 5η θέση ο Θανάσης Κυνηγάκης στα 10 χιλιόμετρα - Δείτε βίντεο

Μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση, ο 23χρονος Έλληνας κολυμβητής κατάφερε να  τερματίσει 5ος στα 10 χιλιόμετρα κολύμβησης με χρόνο   1:49:29.2 

θανασης_κηνυγακης
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το ταξίδι του σε Ολυμπιακούς Αγώνες ο Θανάσης Κυνηγάκης. Ο μόλις 23 ετών κολυμβητής μας συμμετείχε για πρώτη φορά στην μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού και κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Κυνηγάκης ήταν συνεχώς στην πρώτη εξάδα ειδικά μετά τα πρώτα 5 χιλιόμετρα, δεν έπεσε ποτέ κάτω από την 6η θέση, ενώ στα 7 χιλιόμετρα έδειξε πως θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και σε ένα μετάλλιο.

Δεν μπόρεσε, αλλά σίγουρα έδειξε πως το μέλλον του ανήκει και με το παραπάνω, καθώς είναι σπουδαίο για ένα αθλητή της ηλικίας του να κατακτά την 5η θέση σε έναν τέτοιο τελικό.

Μια 5η θέση που ήταν και η καλύτερη για την ελληνική κολύμβηση στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.



Το χρυσό μετάλλιο στον τελικό αυτό κατέκτησε ο Γερμανός, Φλοριάν Γουέλμπρουκ με χρόνο 1:48:33.7, στην δεύτερη θέση παίρνοντας το ασημένιο μετάλλιο ήταν ο Ούγγρος, Κριστόφ Ρασόφτσκι με 1:48:59.0, τρίτο ήταν ο Ιταλός, Γκρεγκόριο Παλτρινέλι με 1:49:01.1. Στην 5η θέση τερμάτισε ο Ισραηλινός, Μάταν Ροντίτι με 1:49:24.9 και ο μεγάλος Θανάσης Κυνηγάκης ήταν στην 5η θέση με 1:49:29.2.


Πηγή:www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στη Βόρεια Εύβοια: Ανέγγιχτη παρέμεινε η Ιερά Μονή Οσίου Δαυίδ στο πέρασμα της πυρκαγιάς - Δείτε βίντεο

Βρετανία: Αίρεται η υποχρέωση καραντίνας για όσους επιστρέφουν από τη Γαλλία - Στην «πράσινη λίστα» επτά ευρωπαϊκές χώρες

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην Αθήνα ο «χρυσός» Μίλτος Τεντόγλου - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ