Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην Αθήνα ο «χρυσός» Μίλτος Τεντόγλου - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην Αθήνα ο «χρυσός» Μίλτος Τεντόγλου - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Τον χρυσό Ολυμπιονίκη του μήκους υποδέχθηκαν εκτός της οικογένειάς του η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς

5353626
Με το χρυσό μετάλλιο κρεμασμένο στο λαιμό του και εμφανώς ταλαιπωρημένος απο το ταξίδι,  αφίχθη  τα ξημερώματα της Πέμπτης στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο στο μήκος, μετά την στάση στην Βιέννη, πάτησε Ελλάδα και στο αεροδρόμιο αποθεώθηκε από τους δικούς του ανθρώπους που περίμεναν τον ήρωά τους.



Εκτός από την οικογένειά του, τον Τεντόγλου υποδέχθηκαν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.


Κλείσιμο


Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος, στο τελευταίο του άλμα με 8.41μ., που ήταν το πρώτο μετάλλιο για τη χώρα μας από άνδρα αθλητή σε οριζόντια άλματα μετά από εκείνο του Κωνσταντίνου Τσικλητήρα στο μήκος άνευ φοράς στους Αγώνες της Στοκχόλμης το 1912 ενώ συνολικά ήταν το όγδοο χρυσό μετάλλιο.

5353611
5353624



Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Συνεχίζεται η επέλαση του καύσωνα: Ενισχύονται οι άνεμοι (5 με 6 μποφόρ) από το μεσημέρι

Φωτιά στη Βόρεια Εύβοια: Ανέγγιχτη παρέμεινε η Ιερά Μονή Οσίου Δαυίδ στο πέρασμα της πυρκαγιάς - Δείτε βίντεο

Βρετανία: Αίρεται η υποχρέωση καραντίνας για όσους επιστρέφουν από τη Γαλλία - Στην «πράσινη λίστα» επτά ευρωπαϊκές χώρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα