Ελλάδα: Μπάχαλο και στους αγώνες αυτοκινήτου - Τι θα γίνει τελικά;

Ελλάδα: Μπάχαλο και στους αγώνες αυτοκινήτου - Τι θα γίνει τελικά;

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Μάριος Ηλιόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο Newsauto για την κατάσταση που βρίσκονται σήμερα οι αγώνες και αναφέρθηκε στο όραμα που θα αλλάξει την εικόνα του ελληνικού motorsport.

Στιγμιοτυπο_2022-05-20__8_18_35_πμ

Η κατάσταση του ελληνικού motorsport δε βρίσκεται στα καλύτερά της. Είναι ξεκάθαρο πως ο μηχανοκίνητος αθλητισμός παραπαίει και το όραμα για ένα καλύτερο αύριο απλά παραμένει ένα όραμα.

Αυτό δείχνει η σημερινή κατάσταση που βρίσκονται οι ελληνικοί αγώνες αυτοκινήτου οι οποίοι έχουν «παγώσει». Οι αγωνιζόμενοι έχουν κλειδώσει τα οχήματά τους, οι μηχανικοί αναμένουν τις… αποφάσεις και οι θεατές αναρωτιούνται γιατί δεν έχουν την ευκαιρία να πάρουν τα βουνά και να απολαύσουν από κοντά το αγαπημένο τους άθλημα.

Το σίγουρο είναι πως η σημερινή διοίκηση της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού που ζει στην εσωστρέφεια έχει περάσει το μήνυμα του «αποφασίζω και διατάσω». Και όσο και να πιστεύουν εκ των έσω πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αυτό βγαίνει προς τα έξω, γνωρίζοντας το παρελθόν της.


ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ