Τα αυτοκίνητα στον γάμο των Beckham...

Τα αυτοκίνητα στον γάμο των Beckham...

Ακριβά κουστούμια, εντυπωσιακά φορέματα και κοσμήματα, πολυσέλιδα προγαμιαία συμβόλαια. Οι γάμοι επωνύμων είναι πάντα εντυπωσιακοί και ναι, αφορούν και τα site αυτοκινήτου, αφού εμφανίζονται εξαιρετικά σπάνια και πανέμορφα οχήματα.

Στιγμιοτυπο_2022-04-12__8_33_40_πμ
Μην περιμένετε Jaguar και Bentley. Μία ιταλική και μία εταιρία μετατροπής ηλεκτρικών οχημάτων, μετέφεραν τους πρωταγωνιστές

Ο πρωτότοκος γιος του David και της Victoria Beckham, Brooklyn, παντρεύτηκε την δισεκατομμυριούχο κληρονόμο Nicola Peltz, σε έναν γάμο γεμάτο αστέρια. Για την τελετή, οι Beckham έφτασαν όλοι οδηγώντας αυτοκίνητα με στυλ.

Ο πατέρας του γαμπρού, πρώην ποδοσφαιριστής David Beckham και η σύζυγός του, πρώην Spice Girls και νυν σχεδιάστρια Victoria Beckham έφτασαν με μία Maserati MC20 Fuoriserie Edition (το προσωπικό αυτοκίνητο του David). Ας μην ξεχνάμε πως ο 46χρονος star του ποδοσφαίρου είναι πρεσβευτής της ιταλική μάρκα. Εν τω μεταξύ, ο γιος του Romeo, 19 ετών, έφτασε στον χώρο της τελετής επίσης πίσω από το τιμόνι μίας Maserati, Μίας Levante Trofeo, την οποία οδηγεί από το καλοκαίρι του 2021.



ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ