Τα απίστευτα αυτοκίνητα του Δημήτρη Κοντομηνά!

Τα απίστευτα αυτοκίνητα του Δημήτρη Κοντομηνά!

Ο επιχειρηματίας που έφυγε από τη ζωή διατηρούσε συλλεκτικά αυτοκίνητα του Αριστοτέλη Ωνάση και του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ενώ στην κατοχή του είχε θωρακισμένα SUV και γρήγορα συνοδευτικά.

Στιγμιοτυπο_2022-03-21__3_46_37_μμ

Η θωρακισμένη Porsche Cayenne που έφθασε σε γνωστό αθηναϊκό εστιατόριο εκείνο το βράδυ του 2014, πάρκαρε ακριβώς στην είσοδο, ενώ μπροστά και πίσω της ακολουθούσαν δύο συνοδευτικά Volvo S90. Η βαριά πόρτα της Cayenne άνοιξε και ο Δημήτρης Κοντομηνάς συνοδευόμενος από την τότε σύντροφο του Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπήκαν για να δειπνήσουν με φίλους.

Όσοι τον ήξεραν καλά γνώριζαν το πάθος που είχε για τα αυτοκίνητα, ειδικά τα συλλεκτικά, αλλά και την αγάπη του για τις πολυτελείς λιμουζίνες και τα SUV.

Στο γκαράζ του σπιτιού του και σε άψογη κατάσταση φιγουράριζαν κάποια μοναδικά συλλεκτικά αυτοκίνητα, όπως η Mercedes του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αν και κάποιοι λένε ότι δεν ανήκε σε αυτόν και η Cadillac του Αριστοτέλη Ωνάση που κατέληξε στην κόρη του Χριστίνα.  Ανάμεσα σε αυτά ανήκε και ένα ταπεινό Triumph Herald σε άψογη κατάσταση που προκαλούσε έκπληξη σε φίλους του επιχειρηματία όταν το έβλεπαν.


ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα