Μουντιάλ 2022: Ρόι Κιν για Βραζιλία: «Νομίζω ότι είναι ασέβεια να χορεύεις έτσι κάθε φορά που σκοράρεις»

Μουντιάλ 2022: Ρόι Κιν για Βραζιλία: «Νομίζω ότι είναι ασέβεια να χορεύεις έτσι κάθε φορά που σκοράρεις»

Ο Ρόι Κιν χαρακτήρισε τους αστέρες της Βραζιλίας που σκοράρουν και πανηγυρίζουν χορεύοντας ως «ασεβείς» και παρομοίασε τις χορογραφίες τους με το να παρακολουθεί κάποιος το βρετανικό «dancing with the stars»

gettyimages-1446981453_1
Η Βραζιλία έκανε επίδειξη (δύναμης) κόντρα στην Νότια Κορέα, διασύροντάς την με 4-1 και πήρε εμφατικά την πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ του Κατάρ, όπου θα αντιμετωπίσει την Κροατία (Παρασκευή 09/12, 17:00). Οι παίκτες του Τίτε δεν έκαναν απλώς τη... δουλειά τους, αλλά παρήγαγαν κι εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και φυσικά πανηγύρισαν κάθε γκολ χορεύοντας. Μάλιστα ο Ριτσάρλισον αφότου πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του, έτρεξε προς τον πάγκο όπου καθοδήγησε στις χορευτικές κινήσεις και τον προπονητή του με εκείνον να ακολουθεί!

Κατά την διάρκεια του ματς, ο Ρόι Κιν που έχει πλέον ρόλο τηλεσχολιαστή του BBC, εξοργίστηκε με τον χορό των Βραζιλιάνων τονίζοντας επανειλημμένα πως: «Δεν έχω δει ποτέ τόσο πολύ χορό».

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που παρακολουθώ, δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που παρακολουθώ, είναι σαν να παρακολουθώ το Strictly [Come Dancing] (σ.σ. η βρετανική έκδοση του dancing with the stars)».

«Δεν μου αρέσει αυτό. Οι άνθρωποι λένε ότι είναι η κουλτούρα τους. Αλλά νομίζω ότι αυτό είναι πραγματικά ασέβεια προς τον αντίπαλο», συνέχισε ο Κιν με μανία.

«Δεν με πειράζει ο πρώτος χωρός, ή οτιδήποτε άλλο ήταν, για το πρώτο γκολ, αλλά όχι κάθε φορά. Είναι ασέβεια. Ακόμα και ο μάνατζέρ τους εμπλέκονται. Δεν μου αρέσει».


ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr/


Ειδήσεις σήμερα:

Πέντε ιοί σαρώνουν τα παιδιά - «Φοβόμαστε ότι είμαστε στην αρχή» λένε οι ειδικοί

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών η Αμερικανίδα ηθοποιός Κίρστι Άλεϊ

Ιστορικό ταξίδι Μητσοτάκη στη Χειμάρρα - Ραντεβού απόψε με Ράμα στα Τίρανα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα