Σουηδία: Απειλητικά μηνύματα στον Τζίμι Ντουρμάζ και αντίδραση της Ομοσπονδίας

Σουηδία: Απειλητικά μηνύματα στον Τζίμι Ντουρμάζ και αντίδραση της Ομοσπονδίας

Διάφορα «άρρωστα» μυαλό έσπευσαν να κάνουν επίθεση στον Τζίμι Ντουρμάζ, καθώς τον θεωρούν υπεύθυνο για την ήττα της Σουηδίας από τη Γερμανία

durm_0
Ο Τζίμι Ντουρμάζ είναι αυτός που έκανε το φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με την Γερμανία απ' όπου προήλθε το γκολ της νίκης των «πάντσερ».

Αρκετοί Σουηδοί έσπευσαν να τον βρίσουν και να του απειλήσουν μέχρι και τη ζωή του σε μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο λογαριασμό του πριν από το ματς.

Μερικοί του γράφουν ότι δεν αξίζει να φοράει τη φανέλα με το μπλε και το κίτρινο, άλλοι ότι είναι άχρηστος. Ωστόσο, κάποιοι χρησιμοποίησαν και χειρότερες εκφράσεις αλλά ευτυχώς υπάρχουν κι εκείνοι που το μυαλό τους λειτουργεί ακόμη κριτικάροντας άσχημα όσους ξέφυγαν.

Σκληρή απάντηση από την Ομοσπονδία και στήριξη από τους παίκτες
Αυτή η εξέλιξη όμως προκάλεσε την άμεση αντίδραση της σουηδικής Ομοσπονδίας, που απευθύνθηκε στην αστυνομία, ώστε να μπει ένα τέλος.

«Δεν ανεχόμαστε να δέχεται απειλές παίκτης της ομάδας μας. Είναι εξοργιστικό να βλέπεις πώς αντιμετωπίζεται ο Τζίμι Ντουρμάζ. Είναι απαράδεκτο» τόνισε ο γενικός γραμματέας της σουηδικής ομοσπονδίας Χάκαν Σιόστραντ, ενώ σχεδόν όλοι οι συμπαίκτες του με ποσταρίσματα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς καταδίκασαν το γεγονός και στήριξαν τον έμπειρο μεσοεπιθετικό. 

Κλείσιμο
Ο Ντουρμάζ είναι ο τρίτος παίκτης που δέχεται απειλές, καθώς είχε προηγηθεί ο Κολομβιανός Σάντσες και ο Αυστραλός Κρούζε.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε επίσης