Πώς μπορείτε να έχετε σεξουαλική ζωή χωρίς να κινδυνεύετε από κορωνοϊό

Πώς μπορείτε να έχετε σεξουαλική ζωή χωρίς να κινδυνεύετε από κορωνοϊό

Κρατώντας τις σωστές αποστάσεις.

7
Αν είσαι τρία χρόνια σε σχέση ή μόλις τρία μηνύματα στο Tinder μακριά από το επόμενο σεξ σου, σίγουρα έχεις αρχίσει να προβληματίζεσαι για το πώς τα ολοένα και αυξανόμενα κρούσματα κορωνοϊού θα επηρεάσουν την ερωτική σου ζωή. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η αποχή από το σεξ είναι ένα προληπτικό μέτρο που πρέπει να πάρουν τα ζευγάρια. Υπάρχει όμως τρόπος να μην καταστραφεί ο ερωτισμός ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου.

Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνεις είναι να μπεις στη διαδικασία να αγχωθείς υπερβολικά και να απομονωθείς από όλους και όλα. Η σωστή ενημέρωση θα σε βοηθήσει να μην βρεθείς να αντιμετωπίζεις κρίσεις άγχους, κατάθλιψη και γενικότερα μια παράνοια. Αυτό αφορά οπωσδήποτε και την ερωτική σου ζωή.

Ο ιός δεν μπορεί να μεταδοθεί μέσω του σπέρματος ή των κολπικών υγρών. Το πιο “επικίνδυνο” στις ερωτικές συνευρέσεις, όσο και να σου φανεί περίεργο, είναι τα φιλιά. Επίσης, η σωματική επαφή που περιλαμβάνει από τα χάδια μέχρι τη χρήση των χεριών σου κατά την ερωτική πράξη. Αν αγγίξεις κάτι ή κάποιον που έχει τον ιο κι έπειτα αγγίξεις το πρόσωπό σου, είναι πολύ πιθανό να μπει στο σύστημά σου μέσω της μύτης ή του στόματος.

Επειδή ο κορωνοϊός είναι μεταδοτικός και τα συμπτώματα μπορεί να εμφανιστούν μέσα σε 14 μέρες, θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί όσον αφορά τον ερωτικό μας σύντροφο.

Διαβάστε στο marieclaire.gr πώς μπορείτε να συνεχίσετε να έχετε ερωτική ζωή


Κλείσιμο
Διαβάστε επίσης

“Παντρεύομαι τον αρραβωνιαστικό μου, παρόλο που έχουμε 18 μήνες να κάνουμε σεξ”

Αυτά τα ζώδια αργούν να απαντήσουν σε μηνύματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης