Oscars 2020 – Τα beauty looks που κέρδισαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί

Oscars 2020 – Τα beauty looks που κέρδισαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί

Θα μπορούσαν κι αυτά να κατακτήσουν το δικό τους βραβείο

hair
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά, η βραδιά των βραβείων Oscar. Η 92η τελετή απονομής  έλαβε χώρα στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες και τη σπουδαία και μεγάλη αυτή γιορτή του κινηματογράφου, τίμησαν με την παρουσία τους τα πιο ηχηρά ονόματα του Hollywood, για να μοιράσουν  τις υψηλότερες διακρίσεις για τη μεγάλη οθόνη.

Celebrities που μετρούν μια τεράστια καριέρα στο βιογραφικό τους, φρόντισαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο κόκκινο χαλί, φορώντας δημιουργίες υψηλής ραπτικής, ενώ πρωταγωνίστριες φυσικά, όπως συμβαίνει σε κάθε τέτοια περίπτωση, ήταν οι διάσημες γυναίκες, οι οποίες μαγνήτισαν τα βλέμματα χάρη στην εκθαμβωτική τους εικόνα. Makeup και hair artists βρίσκονταν πολλές ώρες σε πυρετώδεις ρυθμούς για να πετύχουν ένα άκρως ενδιαφέρον αποτέλεσμα και να προσέξουν ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια στην εμφάνιση κάθε σταρ.

Από την κομψή Natalie Portman που μας σύστησε το νέο της bob haircut, μέχρι την εκκεντρική Billie Eilish, παρακάτω ακολουθούν τα beauty looks που αξίζουν από μόνα τους ένα βραβείο και πρόκειται να μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης