Η Melia Kreiling χορεύει στους ρυθμούς του “Zari” λίγο πριν από τον ημιτελικό της Eurovision

Η Melia Kreiling χορεύει στους ρυθμούς του “Zari” λίγο πριν από τον ημιτελικό της Eurovision

Τη στιγμή που λίγο νωρίτερα ανακοινώθηκε πως η Μαρίνα Σάττι είναι άρρωστη.
 

MELIAKREILINGINSTA
Σε ρυθμούς Eurovision και Ζάρι κινείται η Ελλάδα σήμερα, αφού το βράδυ διεξάγεται ο ημιτελικός, στον οποίο η χώρα μας θα διαγωνιστεί για να κερδίσει μία θέση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

 
Με αφορμή αυτό η Melia Keirling, μοιράστηκε ένα video στο οποίο τη βλέπουμε να χορεύει στους ρυθμούς του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, με τη φωνή της Μαρίνας Σάττι.

 
Κλείσιμο
Η ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα: «Ξεκίνησα να χορεύω για να περάσω ένα βαρετό γκρίζο πρωινό και μετά… θυμήθηκα ότι απόψε είναι ο ημιτελικός της Eurovision – που ποτέ δεν με ενδιέφερε – και λατρεύω το Zari της @marina_satti (όχι, δεν έχουμε γνωριστεί ποτέ αλλά η φωνή και οι επιλογές της είναι συναρπαστικές και είμαι φαν 🙋🏻‍♀️) και τους εύχομαι καλή τύχη και ελπίζω να τα πάνε πολύ καλά. Είναι τόσο ανεβαστικό και διασκεδαστικό και ενδιαφέρον και επιτέλους κάποιοι στίχοι στα πραγματικά ελληνικά από μία ελληνική συμμετοχή».

Στο video που μοιράστηκε στο Instagram και έχει ήδη κερδίσει πολλά θετικά σχόλια τη βλέπουμε να χορεύει μέσα σε μία wrap φούστα με λαχούρια και ένα λευκό τοπ.

Διαβάστε περισσότερα στο Marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης