Ο πρίγκιπας Harry άλλαξε τη χώρα διαμονής του στα χαρτιά – Αφήνει οριστικά πίσω του την Αγγλία

Ο πρίγκιπας Harry άλλαξε τη χώρα διαμονής του στα χαρτιά – Αφήνει οριστικά πίσω του την Αγγλία

Αρνήθηκε τους αριστοκρατικούς τίτλους το 2020 μαζί με τη σύζυγό του.
 

harrythema
Οπρίγκιπας Harry άλλαξε επίσημα την καταγεγραμμένη χώρα διαμονής του από το Ηνωμένο Βασίλειο στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά τη μετακόμισή του στην Καλιφόρνια το 2020 με τη Meghan Markle.

 
Ο δούκας του Σάσεξ κατέθεσε μια ειδοποίηση για τη συγκεκριμένη σε έγγραφα που απέστειλε στα αρμόδια γραφεία του Ηνωμένου Βασιλείου και συνδέονται με την Travalyst, την πρωτοβουλία του για τον περιβαλλοντικό τουρισμό.

 
Κλείσιμο
Παρόλο που η ημερομηνία αλλαγής αναφερόταν ως 6 Ιουνίου 2023, σύμφωνα με τα έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του PEOPLE, η ενημέρωση δημοσιοποιήθηκε μόλις πρόσφατα.

Η χρονολογημένη αλλαγή στη χώρα διαμονής ήρθε περίπου την ίδια στιγμή που ανακοινώθηκε ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ άδειασαν το Frogmore Cottage, την κατοικία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Ουίνδσορ.

 
Πέντε μήνες νωρίτερα, εκπρόσωπος του ιδρύματος Archewell Foundation, του πρίγκιπα Harry και της Meghan, είχε δηλώσει στο PEOPLE ότι το ζευγάρι είχε κληθεί να εγκαταλείψει την κατοικία. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ζητήθηκε από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ να εκκενώσουν την κατοικία τους στο Frogmore Cottage», δήλωσε ο εκπρόσωπος τον Μάρτιο του 2023.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης