«Η Αιμιλία Υψηλάντη είναι ένα αγέραστο και πανέξυπνο κορίτσι».

«Η Αιμιλία Υψηλάντη είναι ένα αγέραστο και πανέξυπνο κορίτσι».

Η ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη μάς μίλησε, με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Λόρκα/ Το σπίτι της Μπερνάντα Άλμπα», στην οποία συνεργάζεται με την Αιμιλία Υψηλάντη, για την πορεία της στο θέατρο και τις επιτυχημένες συμμετοχές της σε τηλεοπτικές σειρές.

giannoudakithema
Μπορεί να έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της ως Σοφία, στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός» του Alpha και να μας εντυπωσίασε πολύ περισσότερο μέσα από τη συμμετοχή της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1, αλλά η καριέρα της Νεκταρίας Γιαννουδάκη στην υποκριτική ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια και μετρά μακρά σειρά επιτυχημένων θεατρικών ρόλων σε έργα που γνώρισαν μεγάλη απήχηση.

 
Όπως λέει η ίδια φοβόταν για αρκετά χρόνια τη φθορά της τηλεόρασης, αν και πλέον απολαμβάνει την επιτυχία. Από τις 12 Απριλίου πρωταγωνιστεί ως Πόνθια, στο έργο «Λόρκα/Το σπίτι της Μπερνάντα Άλμπα», που ανεβαίνει στο θέατρο Αργώ με την Αιμιλία Υψηλάντη στον ομώνυμο ρόλο. Τι έχει να μας πει για τη συνεργασία τους, τον Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, την αγάπη των σημερινών καλλιτεχνών στο έργο του, το θέατρο και την τηλεόραση;

 
Κλείσιμο
Τίτλος στο πρώτο θέμα: «Η Αιμιλία Υψηλάντη είναι ένα αγέραστο και πανέξυπνο κορίτσι».

Το σπίτι της Μπερνάντα Άλμπα. Μιλήστε μας για το έργο και τον ρόλο σας. Βρίσκετε κοινά στοιχεία με αυτόν ή ταυτίζεστε περισσότερο με κάποιον άλλο χαρακτήρα;
Βρισκόμαστε στο σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα και αμέσως μετά την κηδεία του δεύτερου συζύγου της, η Μπερνάρντα ανακοινώνει στις πέντε κόρες της ότι το πένθος θα κρατήσει οκτώ ολόκληρα χρόνια. Αυτή η ασφυκτική απομόνωση πρόκειται να προκαλέσει διάφορα προβλήματα στις μεταξύ τους σχέσεις.

 
Ο δικός μου ρόλος είναι αυτός της οικονόμου, της Πόνθια, το πιστό σκυλί της Μπερνάρντα, όπως αναφέρει και η ίδια κάποια στιγμή, και παρόλο που υπηρετεί επί τριάντα χρόνια με απόλυτη αφοσίωση τη Μπερνάρντα βλέπουμε ότι οι σχέσεις τους δεν είναι και τόσο ομαλές και είναι εμφανή τα αρνητικά συναισθήματα που τρέφει η Πόνθια τόσο για τις πέντε αδερφές όσο και για τη μητέρα τους.

Δεν μπορώ να πω ότι ταυτίζομαι με κάποιον άλλο ρόλο, περισσότερο ή λιγότερο. Είναι ένα έργο που πραγματεύεται το θέμα της ελευθερίας, της πατριαρχίας, της οικογένειας, των σχέσεων, της καταπίεσης και όλοι οι ρόλοι έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης