Σακίρα και Γκάρντι Μπι μαζί σε video clip ως κόρες της θεάς Άρτεμις

Σακίρα και Γκάρντι Μπι μαζί σε video clip ως κόρες της θεάς Άρτεμις

H συνεργασία με την Cardi B για το Punteria.

SHAKIRAMAINPUNTERIA
Στην κυκλοφορία δόθηκε πριν από λίγες ώρες το video clip για το τραγούδι Punteria, στο οποίο συνεργάζονται πρώτη φορά η Shakira με την Cardi Β.

Με τη νέα της μουσική η Shakira προσπαθεί να ενδυναμώσει τις γυναίκες και να τους στείλει το μήνυμα πως μπορούν να τα καταφέρουν και να ανακαλύψουν τις δικές τους δυνάμεις.

Η ίδια, μιλώντας στο allure.com, αποκάλυψε πώς ξεκίνησε η συνεργασία της με την Cardi B στο τραγούδι “Punteria” και μίλησε για τον νέο της δίσκο, αλλά και τον ρόλο που έπαιξε η μουσική στο να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Gerard Pique.

Το μουσικό video αποτελεί επίσης μια μικρή γεύση από τον νέο δίσκο της Λατίνας τραγουδίστριας. Αυτό είναι το πρώτο της άλμπουμ τα τελευταία 7 χρόνια.

Κλείσιμο
Μαζί, τα 16 κομμάτια είναι μια ωδή στην δύναμη να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες και να αυτοσυντυρούμαστε όταν βρισκόμαστε ενώπιον προβλημάτων. Αυτό είναι κάτι που η Shakira γνωρίζει καλά μετά τον δημόσιο χωρισμό της με τον πρώην ποδοσφαιριστή Gerard Piqué. «Ήμουν μέσα στη λάσπη», λέει η ίδια. «Η δημιουργία αυτής της μουσικής μου έδειξε ότι ο πόνος μου μπορεί να μετατραπεί σε θρίαμβο».

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης