Τη μάχη της για να περάσει στον τελικό της φετινής Eurovision το προσεχές Σάββατο θα δώσει σήμερα το βράδυ η Μαρίνα Σάτι, η οποία συμμετέχει στον δεύτερο ημιτελικό.
Από την πλευρά του ο διερμηνέας της ελληνικής νοηματικής γλώσσας, Σπύρος Κουζέλης, ανέλαβε να μεταφράσει για τους συμπολίτες μας με προβλήματα ακοής το «Ζάρι».
Δείτε βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d14xzfj654ht)
Ο Σπύρος Κουζέλης εδώ και πολλά χρόνια μεταφέρει σε άτομα με προβλήματα ακοής όχι μόνο τους στίχους αλλά και τη μουσική των τραγουδιών βρίσκοντας τεράστια ανταπόκριση από κωφούς, βαρήκοους αλλά ακόμη και από άτομα χωρίς θέματα υγείας.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς