Αυτό το φόρεμα ξεπούλησε επειδή υπάρχει πιθανότητα να το φορούσε η Kate Middleton

Αυτό το φόρεμα ξεπούλησε επειδή υπάρχει πιθανότητα να το φορούσε η Kate Middleton

Αυτή τη στιγμή κοστίζει κάτω από 40€.

katemiddletondress
Όταν σκεφτόμαστε το ανοιξιάτικο στυλ της πριγκίπισσας της Ουαλίας, στο επίκεντρο βρίσκονται τα κομψά μάξι και μίντι φορέματα σε τολμηρές αποχρώσεις, με διακριτικά δεσίματα στη μέση ή αέρινα τελειώματα.

 
Ποιος μπορεί να ξεχάσει το ροζ φόρεμα από την επίσκεψη της Kate Middleton την άνοιξη του 2021 σε μια νεαρή ασθενή με καρκίνο, τη Mila Sneddo ή την τελευταία της εμφάνιση στα μπλε, πριν το χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα, όταν παρακολούθησε τη λειτουργία των Χριστουγέννων με την οικογένειά της;

 
Κλείσιμο
Όποια εμφάνισή της κι αν επιλέξει κάποιος, το σίγουρο είναι πως δύσκολα μπορούν τα item που επιλέγει να τα αποκτήσουμε εμείς οι «κοινές θνητές».

Παρά το ότι σχεδόν κάθε ρούχο που επιλέγει, έπειτα από τις εμφανίσεις γίνεται ανάρπαστο, είναι δύσκολο για πολλές γυναίκες να το αποκτήσουν. Γι’ αυτό και πολύ συχνά κομμάτια που θυμίζουν ρούχα της Kate Middleton εξαφανίζονται σχεδόν αμέσως από τις κρεμάστρες των καταστημάτων. Καμιά φορά το ίδιο συμβαίνει και με ρούχα που δεν έχει φορέσει, αλλά θα μπορούσε να το κάνει.

 
Όπως με ένα φόρεμα το οποίο πωλείται στο Amazon.com και θα μπορούσε να έχει φορέσει η πριγκίπισσα της Ουαλίας. Αυτή τη στιγμή, μάλιστα, είναι sold-out, καθώς κοστίζει μόλις 33€.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης