Μέγκαν Μάρκλ: Ανακοίνωσε το νέο της podcast και τη συνεργασία - έκπληξη μετά τη λήξη της συνεργασίας της με το Spotify

Μέγκαν Μάρκλ: Ανακοίνωσε το νέο της podcast και τη συνεργασία - έκπληξη μετά τη λήξη της συνεργασίας της με το Spotify

Η Meghan και ο πρίγκιπας Harry έληξαν τη συνεργασία τους με το Spotify έπειτα από μία σεζόν του podcast "Archetypes".

meghanmarklspotify
Μήνες αφότου η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry χώρισαν τους δρόμους τους με το Spotify, αποκαλύπτεται η επόμενη κίνησή τους στον κόσμο του podcasting.

 
Η Δούκισσα του Σάσεξ υπέγραψε μια νέα συμφωνία για podcast με την εταιρεία Lemonada Media. Αφού το Deadline μετέδωσε πρώτο την είδηση την Τρίτη, μια ανακοίνωση ανέβηκε στη νέα ιστοσελίδα του ζευγαριού.

 
Κλείσιμο
Εκτός από τη μία σεζόν της σειράς Archetypes του Spotify, που διανέμεται πλέον σε όλες τις πλατφόρμες podcast, η Meghan πρόκειται επίσης να ξεκινήσει μια νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει η ίδια, αν και δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες για το άτιτλο project.

«Είμαι περήφανη που μπορώ πλέον να μοιραστώ ότι θα ενταχθώ στην εξαιρετική ομάδα της Lemonada για να συνεχίσω την αγάπη μου για το podcasting», ανέφερε η Meghan σε δήλωσή της.

 
«Το γεγονός ότι μπορώ να υποστηρίξω μια εταιρεία που ιδρύθηκε από γυναίκες με ένα ρόστερ από podcasts που προκαλούν σκέψη και είναι εξαιρετικά διασκεδαστικά, είναι ένας φανταστικός τρόπος για να ξεκινήσω το 2024.

Το σχέδιό μας να επανακυκλοφορήσουμε το Archetypes, ώστε περισσότεροι άνθρωποι να έχουν πλέον πρόσβαση σε αυτό, καθώς και να ξεκινήσουμε ένα νέο δυναμικό podcast είναι στα σκαριά. Ανυπομονώ τόσο πολύ να μπορέσω να το μοιραστώ μαζί σας και είμαι πολύ χαρούμενη που θα ενταχθώ στην οικογένεια της Lemonada».

ΔΙαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης