H Αμάλ Κλούνεϊ φόρεσε τις μεγαλύτερες τάσεις του φθινοπώρου μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο

H Αμάλ Κλούνεϊ φόρεσε τις μεγαλύτερες τάσεις του φθινοπώρου μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο

Η ακτιβίστρια και δικηγόρος με εξειδίκευση στο διεθνές δίκαιο, εθεάθη σε λιγότερο από 48 ώρες με τρεις εμφανίσεις που συνοψίζουν τέλεια τις πιο δυνατές τάσεις αυτού του φθινοπώρου.

amal_main_clooney
Η Amal Clooney και ο σύζυγός της George Clooney πέρασαν ένα πολυάσχολο Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη, μια αστική απόδραση που συνέπεσε με την παγκόσμια κυκλοφορία της τελευταίας ταινίας του ηθοποιού, Journey to Paradise, στις αίθουσες. Όπως συνέβη σε άλλες προηγούμενες περιπτώσεις, η βαλίτσα της ακτιβίστριας και δικηγόρου με εξειδίκευση στο διεθνές δίκαιο, ήταν σχεδόν μια πλήρης γκαρνταρόμπα με όλες τις τάσεις της εποχής. Μέσα σε μόλις 24 ώρες, η Amal Clooney εντοπίστηκε με τρεις άψογες εποχιακές εμφανίσεις που μπορούν να μας εμπνεύσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Aρχικά η Αmal έκανε μια τέλεια εμφάνιση, ιδανική για ένα φθινοπωρινό απόγευμα. Ενα εκρού ριμπ ασύμμετρο μίντι φόρεμα με ψηλό λαιμό από την Stella McCartney, και μια λευκή τσάντα της ίδιας σχεδιάστριας με χρυσές αλυσίδες. Το λουκ συμπληρώθηκε από ένα ζευγάρι ψηλές μαύρες μπότες από τον Christian Louboutin.

Διαβάστε περισσότερα στο  marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης