Ζήσαμε την πιο μαγική εμπειρία φιλοξενίας σε ένα yoga retreat στη Μάνη

Ζήσαμε την πιο μαγική εμπειρία φιλοξενίας σε ένα yoga retreat στη Μάνη

Στο Zen Rocks Mani απολαύσαμε φιλοξενία με σπιτική ζεστασιά και ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια, μαθήματα γιόγκα, διαλογισμού και άλλες πρακτικές από δασκάλους με εμπειρία και αγάπη.

Athena_balconi
Μια μικρή ξύλινη πινακίδα και οι λεπτομερείς οδηγίες που έχουμε λάβει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μάς διαβεβαιώνουν ότι πρέπει να βγούμε από τον ασφαλτόδρομο και να συνεχίσουμε μέσα στους ελαιώνες. Τις εμπιστευόμαστε και, λίγες εκατοντάδες μέτρα μετά, οι επιφυλάξεις μας εξανεμίζονται μόλις αντικρίζουμε τις πετρόκτιστες κατοικίες του Zen Rocks Mani.

Η πρώτη αίσθηση που μας δίνει είναι ότι βρίσκεται από πάντα σε αυτή την ελαιόφυτη πλαγιά του Ταϋγέτου, με τη θέα που εκτείνεται μέχρι τη θάλασσα, τόσο τέλεια εναρμονισμένο με το τοπίο. Δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι λειτουργεί μόλις τέσσερα χρόνια, από το 2017, τότε που η Βιβή και ο σύζυγός της, Eraj, υποδέχτηκαν τους πρώτους φιλοξενούμενους στο yoga retreat των ονείρων τους, το οποίο έφτιαξαν από το μηδέν ανοίγοντας ακόμα και δρόμο, μετά από μακροχρόνιο αγώνα με την άνυδρη, λιθόσπαρτη μανιάτικη γη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης