To ηχηρό μήνυμα πίσω από την τελευταία εμφάνιση της Meghan Markle

To ηχηρό μήνυμα πίσω από την τελευταία εμφάνιση της Meghan Markle

Όπως πάντα, το λεκτικό μήνυμα της δούκισσας ενισχύθηκε και υπογραμμίστηκε από προσεκτικά επιλεγμένα ενδυματολογικά στοιχεία.

meghan
Ηδούκισσα του Sussex περιμένει την πρώτη της κόρη φέτος το καλοκαίρι και στην τελευταία δημόσια εμφάνιση της, είχε την ευκαιρία να στείλει ένα φεμινιστικό μήνυμα μέσω των στυλιστικών επιλογών της. Η Meghan έκανε μια δήλωση στην κάμερα στο πλαίσιο μιας τηλεοπτικής συναυλίας στις ΗΠΑ, της Vax Live, η οποία είχε ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τους παγκόσμιους ηγέτες ώστε να γίνει προσιτό σε όλους το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Κατά τη διάρκεια της δίλεπτης ομιλίας της από τον κήπο του σπιτιού που μοιράζεται με τον πρίγκιπα Harry στο Montecito της Καλιφόρνια, η Meghan μίλησε για το πώς «οι γυναίκες έχουν επηρεαστεί δυσανάλογα από αυτήν την πανδημία». Το έκανε φορώντας ένα εντυπωσιακό, κόκκινο και ροζ μεταξωτό shirt-dress με μοτίβο παπαρούνας από την Carolina Herrera – ένα brand το οποίο επέλεγε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της με τον Archie και συνεχίζει τώρα με την κόρη της.


Διαβάστε τη συνέχεια στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης