Τι είναι το ενσυνείδητο σεξ και γιατί είναι καλύτερο

Τι είναι το ενσυνείδητο σεξ και γιατί είναι καλύτερο

Ποια ήταν η πιο συγκλονιστική εμπειρία σας στο σεξ; Θυμάστε μήπως τι σκεφτόσασταν; Καλώς ορίσατε στον ενσυνείδητο έρωτα.

sib

Υπάρχει ένας τρόπος να κάνουμε έρωτα που συνδέει το σώμα με την ψυχή. Φέρνει τους δύο εραστές σε απόλυτη αρμονία. Κάθε κύτταρό τους είναι διεγερμένο από την επιθυμία και την απόλαυση. Ο χρόνος σταματάει. Το σεξ κρατάει για πάντα. Δεν είναι αγώνας δρόμου. Είναι ένα παράθυρο στη ζωή, ένας διαφορετικός κόσμος. όχι, δεν χρειάζεται να είσαι φουλ ερωτευμένος ή να πάρεις ναρκωτικά για να το ζήσεις. Πρέπει απλώς να ανοίξεις τα μάτια του μυαλού σου.

Και κάπως έτσι αλλάζουν πολλά από αυτά που πιστεύαμε για το σεξ. Το σημαντικότερο εργαλείο για να το απολαύσουμε δεν είναι ούτε τα ανατομικά προσόντα των εραστών, ούτε οι τεχνικές, ούτε καν ο βαθμός ρομαντισμού στη σχέση. Είναι το μυαλό μας. Αν το αφήσουμε να φύγει και να χάσει τη στιγμή, τότε όσα κόλπα και να κάνουμε, το σεξ θα παραμείνει στο επίπεδο της απλής σωματικής ικανοποίησης. Το πρόβλημα έχει όνομα: οι ψυχολόγοι μιλούν για το περιπλανώμενο μυαλό που παρακολουθεί αντί να συμμετέχει κι αυτός είναι ένας βέβαιος τρόπος για να μειωθεί η σεξουαλική απόλαυση και να εμποδιστεί ο οργασμός. Η πιο συνηθισμένη αγωνία αφορά την αυτοκριτική για τις επιδόσεις στο κρεβάτι.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης