Αυτό είναι το πιο ευκολοφόρετο smoky look και έχει την υπογραφή του οίκου Chanel

Αυτό είναι το πιο ευκολοφόρετο smoky look και έχει την υπογραφή του οίκου Chanel

Στη συλλογή υψηλής ραπτικής του οίκου Chanel για το Καλοκαίρι 2020 είδαμε το smoky μακιγιάζ που μπορείτε να φοράτε όλη την ημέρα αλλά και τι χρειάζεστε για να το πετύχετε.

beautychanel

Aπό τότε που η Λουτσία Πίκα, Global Creative Makeup and Color Designer της Chanel, ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση για το μακιγιάζ του οίκου, ανυπομονούμε κάθε σεζόν να δούμε το look που δημιούργησε για την πασαρέλα. Κι αυτό γιατί τις περισσότερες φορές είναι το μακιγιάζ που θέλουμε. Η τέλεια ισορροπία μεταξύ coolness και κομψότητας, με την ιδανική αναλογία έντασης και φυσικότητας.

Αυτή τη φορά έδωσε έμφαση στα μάτια και δημιούργησε το πιο φορέσιμο all day smoky look. Η έμπνευση της Bιρζινί Βιάρ για τη συλλογή Haute Couture Ανοιξη/Καλοκαίρι 2020 ήταν ο κήπος του μοναστηρίου Aubazine Abbey, όπου η Γκαμπριέλ Σανέλ πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής της ηλικίας. «Στη συλλογή υπάρχουν πολλά ασπρόμαυρα κομμάτια. Ετσι ήθελα τα κορίτσια να φαίνονται πολύ φυσικά, αλλά ταυτόχρονα δυνατά. Αυτό το μακιγιάζ έχει να κάνει με το φως και τη σκιά, το περίγραμμα, τη γλυπτική του προσώπου. Υπάρχει ένα αρμονικό φινίρισμα χρωμάτων και υφών», εξηγεί η Λουτσία Πίκα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.marieclaire.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης