Η Ρίτα Όρα νέα πρέσβειρα του οίκου Escada

Η Ρίτα Όρα νέα πρέσβειρα του οίκου Escada

Η Ρίτα Όρα και η τσάντα Heart του brand φωτογραφήθηκαν από τον Κρεγκ ΜακΝτιν και οι εικόνες ταιριάζουν με την προσωπικότητα της ποπ σταρ και το νέο αφήγημα της Escada

escada
Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Ρίτα Όρα είναι η νέα πρέσβειρα του brand Escada και πρωταγωνίστρια της διαφημιστικής του καμπάνιας για την Άνοιξη 2019.

Η Ρίτα Όρα και η τσάντα Heart του brand φωτογραφήθηκαν από τον Κρεγκ ΜακΝτιν και οι εικόνες ταιριάζουν με την προσωπικότητα της ποπ σταρ και το νέο αφήγημα της Escada.

«Η Escada ένα εμπορικό σήμα με το οποίο μεγάλωσα, θυμάμαι να βλέπω τις καμπάνιες τους ως παιδί και να σκέφτομαι ότι οι γυναίκες φαίνονται τόσο ισχυρές αλλά και αρεστές. Η μάρκα πάντοτε υπερασπιζόταν το μήνυμα του σχεδιασμού για μια γυναίκα από μια γυναίκα», δήλωσε σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια και ηθοποιός εκφράζοντας τον θαυμασμό της για την ιδρύτρια του πολυτελούς brand Margaretha Ley.

«Είναι μια πραγματική γυναίκα Escada», είπε ο Νάιαλ Σλόαν, διευθυντής σχεδιασμού του brand.

«Η ιδρύτριά μας έκανε το όνομά της ντύνοντας δυνατές γυναίκες, τις εξόπλισε με μια ντουλάπα για να σπάνε τις γυάλινες οροφές στον επαγγελματικό τομέα κατά τις δεκαετίες του '70, του '80 και του '90 και η Ρίτα ενσαρκώνει το πνεύμα αυτών των γυναικών», τόνισε.

Το ποσό των 15 ευρώ από την πώληση κάθε τσάντας Heart της Ρίτα Όρα θα ενισχύσει την εκστρατεία της οργάνωσης «Women for Women», η οποία υποστηρίζει γυναίκες σε περιοχές συγκρούσεων, όπως το Κόσοβο, όπου η τραγουδίστρια γεννήθηκε.

Κλείσιμο
«Η φιλανθρωπία βοηθά τις γυναίκες για να σταθούν ξανά στα πόδια τους και αυτό είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης