Nina Agdal: Με μαγιό στο ηλιόλουστο Λος Αντζελες

Nina Agdal: Με μαγιό στο ηλιόλουστο Λος Αντζελες

Η 22χρονη από τη Δανία εργάζεται για το γνωστό πρακτορείο μοντέλων Elite Model Management στην Κοπεγχάγη και φωτογραφίζεται περισσότερο για εσώρουχα και μαγιό

Nina Agdal: Με μαγιό στο ηλιόλουστο Λος Αντζελες
Μπορεί στην Ευρώπη να έχει αλλάξει ο καιρός και να έρχεται σιγά σιγά ο χειμώνας, στην άλλη άκρη όμως της γης τα πράγματα παραμένουν ακόμα ηλιόλουστα και καλοκαιρινά. Ο λόγος για το Λος Αντζελες και την Καλιφόρνια που παραμένει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου ο κατάλληλος προορισμός των μοντέλων για φωτογραφήσεις με μαγιό και εσώρουχα.

Κλείσιμο


Ενας από τους αγγέλους της Victoria’s Secret, η Nina Agdal, φόρεσε πρόσφατα τα σέξι μαγιό γνωστής εταιρείας και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό με φόντο τη θάλασσα.



Η 22χρονη από τη Δανία εργάζεται για το γνωστό πρακτορείο μοντέλων Elite Model Management στην Κοπεγχάγη και φωτογραφίζεται περισσότερο για εσώρουχα και μαγιό. Το 2012 η Agdal φιλοξενήθηκε στις σελίδες του δημοφιλούς «Sports Illustrated Swimsuit Issue» και έγινε μια από τις αγαπημένες των αντρικών περιοδικών που δεν σταματούν να της κάνουν προτάσεις για να φωτογραφηθεί για αυτά.



















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης