Μήπως τελικά η Miranda Kerr είναι μια… «πονηρή» επιχειρηματίας;

Μήπως τελικά η Miranda Kerr είναι μια… «πονηρή» επιχειρηματίας;

Τυχαίο που το «σέξι» ατύχημα έγινε μόλις λίγες μέρες μετά τον έντονο σχολιασμό της… σμίκρυνσης του στήθους της;

Μήπως τελικά η Miranda Kerr είναι μια… «πονηρή» επιχειρηματίας;
Πόσες και πόσες φορές δεν έχει στηθεί μπροστά από το φωτογραφικό φακό, άλλοτε χαμογελώντας του και άλλοτε προσπαθώντας να τον… σαγηνεύσει.
 
Ο φακός την αγαπάει και άμα τη παρουσία της παίρνει φωτιά, όμως φαίνεται ότι ο «έκπτωτος» άγγελος της Victoria's Secret, Miranda Kerr ξέρει πολύ καλά να παίζει μαζί του, κυριολεκτικά και μεταφορικά.
 
Ακριβώς για αυτό έκανε πολύ μεγάλη το πρόσφατο «ατύχημα» που είχε κατά τη διάρκεια φωτογράφησης για τη νέα της σειρά καλλυντικών προϊόντων.
 
Το 30χρονο μοντέλο αποφάσισε να ποζάρει με το μαύρο της μπλουζάκι που άφηνε τον ένα ώμο ακάλυπτο, χωρίς να φοράει τίποτα από μέσα και τα αποκαλυπτήρια δεν άργησαν πολύ να συμβούν…
 
Ένα ελαφρύ αεράκι που φύσηξε στην παραλία του Μαϊάμι, όπου έγινε η φωτογράφηση ήταν αρκετό για να γλιστρήσει το ρούχο πάνω στο κορμί της και να τα δούμε όλα! Τι και αν το συνεργείο, έσπευσε να τη βοηθήσει να καλύψει τη γύμνια του κορμιού της, η Miranda δείχνει να μην αγχώθηκε λεπτό, ενώ μάλιστα συνέχισε να χαρίζει το χαμόγελό της στο φακό, που φυσικά δεν σταμάτησε να ανάβει!
Κλείσιμο
 
Τι και αν το διαφημιζόμενο προϊόν ήταν τα καλλυντικά, η σύζυγος του γόη του Hollywood, Orlando Bloom, έκανε όλους να εστιάσουν στο καλλίγραμμο κορμί της και ειδικά στο πάνω μέρος του κορμιού της, που όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που αποκάλυψε…
 
Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί ακόμα και το γεγονός ότι το εν λόγω ατύχημα έγινε λίγες μέρες μετά τον έντονο σχολιασμό της… σμίκρυνσης του στήθους της, μετά την απομάκρυνσή της από το γνωστό οίκο εσωρούχων που χρόνια εκπροσωπούσε.
 
Όπως και να έχει, όλοι περιμένουν ένα της σχόλιο για το συμβάν, αλλά αν κοιτάξει κανείς τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, δε θα μπορέσει να βρει τίποτα σχετικό, παρά μόνο τη φωτογραφίας μιας πεταλούδας, αλλά και μια φωτογραφία της Νέας Υόρκης.




 
Τελικά η Miranda Kerr είναι απλά άτυχη ή μήπως βρήκε τον καλύτερο τρόπο να φτάσει σε όλα τα αυτιά η νέα της επιχειρηματική κίνηση – έστω και μέσα από το «αθώο ατύχημά» της;











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης