Τρισδιάστατες οι καμπύλες της Miranda Kerr!

Τρισδιάστατες οι καμπύλες της Miranda Kerr!

«Κρατιέμαι πάντα σε φόρμα γιατί προσέχω την διατροφή μου και γυμνάζομαι σχεδόν καθημερινά. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Δεν χρειάζονται υστερίες και υπερβολές. Πρέπει να χαιρόμαστε τη ζωή και να κάνουμε τα πάντα με μέτρο», λέει το μοντέλο από την Αυστραλία

Τρισδιάστατες οι καμπύλες της Miranda Kerr!
Οι περισσότεροι άνδρες του πλανήτη ονειρεύονται μια μέρα να αγγίξουν έναν από τους αγγέλους της Victoria's Secret. Τώρα μπορούν – τουλάχιστον στη Γερμανία- αφού η Miranda Kerr παρουσίασε την νέα τρισδιάστατη καμπάνια της εταιρείας αθλητικών ειδών Reebok.

To μοντέλο από την Αυστραλία παρουσίασε τα νέα ρούχα σε ξενοδοχείο στο Μόναχο. Η 28χρονη καλλονή φορούσε ένα εφαρμοστό κόκκινο T-shirt και μαύρο καυτό σορτσάκι. Οι φωτογραφίες της καμπάνιας φέρουν την υπογραφή του διάσημου φωτογράφου Rankin και οι λάτρεις του ωραίου φύλου μπορούν να δουν τις φωτογραφίες και τα βιντεάκι με 3D γυαλιά.

Κλείσιμο
Η Miranda ευδιάθετη και χαμογελαστή μίλησε στους δημοσιογράφους που κάλυψαν την εκδήλωση και εξήγησε πως κρατιέται σε τόσο εξαιρετική φόρμα: «Κρατιέμαι πάντα σε φόρμα γιατί προσέχω την διατροφή μου και γυμνάζομαι σχεδόν καθημερινά. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Διατροφή και γυμναστική. Για να διατηρούμαι σε φόρμα 80% παίζει ρόλο η υγιεινή διατροφή και 20% η γυμναστική. Δεν χρειάζονται υστερίες και υπερβολές. Πρέπει να χαιρόμαστε τη ζωή και να κάνουμε τα πάντα με μέτρο».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης