Kelly Brook: «Όταν κοιμάμαι… φοράω μόνο το άρωμά μου»

Kelly Brook: «Όταν κοιμάμαι… φοράω μόνο το άρωμά μου»

Η 32χρονη καλλονή βγήκε ξανά από τα ρούχα της και αποκάλυψε ότι διατηρεί το υπέροχο κορμί της με πολύ περπάτημα, πολύ νερό και… πολύ σεξ!

Kelly Brook: «Όταν κοιμάμαι… φοράω μόνο το άρωμά μου»
Το διάσημο μοντέλο από την Βρετανία, Kelly Brook, βγήκε ξανά από τα ρούχα της και πόζαρε μόνο με τα «καυτά» εσώρουχά της σε μια από τις πιο σέξι φωτογραφήσεις που έχει κάνει.

Με τις χυμώδεις καμπύλες της και το σέξι παρουσιαστικό της, η Kelly είναι η κατάλληλη για να διαφημίσει σέξι εσώρουχα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια σειρά την οποία έχει σχεδιάσει η ίδια.

Η εταιρεία εσωρούχων New Look έκανε την Κelly κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της και σίγουρα… δεν το μετάνιωσε!

Κλείσιμο
Μάλιστα, σε συνέντευξή της για το περιοδικό «Now», η 32χρονη Βρετανίδα έδωσε μερικές συμβουλές στις γυναίκες θαυμάστριές της, τις οποίες προτρέπει να αναδεικνύουν τα προσόντα τους, να έχουν αυτοπεποίθηση και να έχουν δίπλα τους κάποιον που να τις κάνει να νιώθουν μοναδικές.

«Οι γυναίκες πρέπει να χαίρονται τις καμπύλες τους», είπε η Kelly

Ερωτηθείσα σχετικά με το πώς διατηρεί το υπέροχο κορμί της σε φόρμα, η Kelly Brook είπε ότι περπατάει πολύ, πίνει πολύ νερό και  κάνει πολύ σεξ!
Όπως μάλιστα αποκάλυψε, κοιμάται ολόγυμνη κάθε βράδυ, φορώντας μόνο το άρωμά της και όταν κάνει πολύ κρύο, φοράει απλά τις κάλτσες του φίλου της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης