Στην Ελλάδα ο ημιτελικός του πολωνικού Next Top Model

Στην Ελλάδα ο ημιτελικός του πολωνικού Next Top Model

«Επιλέξαμε την Ελλάδα γιατί είναι ένας ασφαλής τόπος σε σχέση με τα δεδομένα της σημερινής πανδημίας», δήλωσαν στο protothema.gr άνθρωποι της παραγωγής

Tonia_GNTM_Polonia
Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη λίμνη της Βουλιαγμένης πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες ημέρες, ο ημιτελικός του πολωνικού Next Top Model. Kριτές και διαγωνιζόμενες συμμετείχαν στο επεισόδιο με φόντο το εντυπωσιακό σκηνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

«Επιλέξαμε την Ελλάδα γιατί είναι ένας ασφαλής τόπος σε σχέση με τα δεδομένα της σημερινής πανδημίας. Εξάλλου είναι ένα όμορφο μέρος με υπέροχους ανθρώπους», δήλωσαν στο protothema.gr επικεφαλείς της παραγωγής.

Στην επιτροπή του Next Top Model της Πολωνίας συμμετέχουν σημαντικά ονόματα της Πολωνικής fashion industry, όπως η Αμερικονοπολωνή Joanna Krupa, tοp model, o φωτογράφος των περιοδικών: Vogue, Elle, Harper’s Bazaar, Marcin Tyszka, o σχεδιαστής μόδας Dawid Woliński, η χορογράφος και υπεύθυνη για πολλά fashion shows Katarzyna Sokołowska καθώς και ο χορευτής Michał Piróg.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα κορίτσια που πήραν μέρος στον τελικό συμμετείχαν και στην Athens Xclusive Designers Week που πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα. Τιμώμενο πρόσωπο στο επεισόδιο του ημιτελικού ήταν η Τόνια Φουσέκη, υπεύθυνη της Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας.

Δείτε φωτογραφίες από τον ημιτελικό 

Tonia_GNTM_Polonia1
Tonia_GNTM_Polonia2
Tonia_GNTM_Polonia3


Tonia_GNTM_4
Tonia_GNTM_4
Κλείσιμο
Tonia_GNTM_4



Ειδήσεις σήμερα: 

Παπαθανάσης (ΘΕΜΑ 104,6): Θα υπάρξουν μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων

Μέχρι και η Αφρική δε θα δέχεται εισαγόμενα σαπάκια

Φλώρινα: Έδωσε 7.000 ευρώ για την αγορά φορτηγού που δεν πήρε ποτέ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης