Παπαθανάσης (ΘΕΜΑ 104,6): Θα υπάρξουν μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων

Παπαθανάσης (ΘΕΜΑ 104,6): Θα υπάρξουν μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων

«Τα μέτρα που λαμβάνονται είναι μέτρα θωράκισης της δημόσιας υγείας με το μικρότερο οικονομικό αποτύπωμα» δήλωσε ο Νίκος Παπαθανάσης

nikos-papathanasis
Για διορθωτικές κινήσεις που στόχο έχουν να προστατεύσουν τη δημόσια υγεία έκανε λόγο στον ΘΕΜΑ 104,6 ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας για τα μέτρα που εξετάζουν οι ειδικοί.

«Έχοντας την έξαρση των κρουσμάτων και επειδή η κατάσταση είναι δυναμική μπορεί να επιβληθούν μέτρα, είναι διορθωτικές κινήσεις που προστατεύουν τη δημόσια υγεία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθανάσης.

«Επειδή όπως γνωρίζετε το κάθε μέτρο παίρνει ημέρες να δείξει τα αποτελέσματά του. Αυτά θα τα δούμε τις επόμενες ημέρες, όμως αν χρειαστεί και επειδή οι επιστήμονες έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά θα ληφθούν μέτρα» συμπλήρωσε.

Εξηγώντας, δε, το σκεπτικό της κυβέρνησης είπε ότι «τα μέτρα που λαμβάνονται είναι μέτρα θωράκισης της δημόσιας υγείας με το μικρότερο οικονομικό αποτύπωμα».

Προανήγγειλε, δε, ότι μετρα που θα έχουν ως σκοπό να στηρίξουν της επιχειρήσεις θα υπάρξουν «πχ. δίνουμε προσοχή στις περιοχές που είναι στο "κόκκινο"».

Όπως εξήγησε «η κυβερνηση κράτα δυναμεις για να δώσει όλη την απαραίτητη στήριξη στις επιχειρήσεις γι' αυτό οι αγορές μας εμπιστεύονται και γι αυτο έχουμε τέτοια επιτόκια στο δεκαετές ομόλογο».

Ειδήσεις σήμερα:

Οικογενειακή τραγωδία στη Δράμα: Γιος σκότωσε τη μητέρα του μετά από έντονο διαπληκτισμό

Αντετοκούνμπο: Ψάχνει ηθοποιό που θα τον υποδυθεί στην ταινία του

Δείτε βίντεο: Επεισόδια σε διαδήλωση στην Κύπρο για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού και το 5G!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης