Η νύφη του Gaultier είναι άνδρας και φοράει μαύρα!

Η νύφη του Gaultier είναι άνδρας και φοράει μαύρα!

Ο 19χρονος Σέρβος Andrej Pejic είναι η νέα… μούσα του Γάλλου σχεδιαστή

Η νύφη του Gaultier είναι άνδρας και φοράει μαύρα!
Κρατούσε την έκπληξη για το τέλος. Ο Jean Paul Gaultier παρουσίασε μια πανέμορφη νύφη με όλα τα χαρακτηριστικά ενός τοπ μόντελ: Έχει τα ζυγωματικά της Cindy Crowford, τη σωματική διάπλαση της Kate Moss και έχει ήδη κατακτήσει τον χώρο της μόδας δεν είναι όμως γυναίκα αλλά άντρας. Η νέα μούσα του Γάλλου σχεδιαστή σόκαρε το κοινό γιατί απλά δεν ήταν αυτό που φαινόταν!

Ο Σέρβος Andrej Pejic είναι η αποκάλυψη του Gaultier. Ο σχεδιαστής χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο μοντέλο και στην ανδρική και στη γυναικεία του σειρά.

Παρά το γεγονός ότι ο 19χρονος είναι άνδρας διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα γυναικείο μοντέλο.
Κλείσιμο

Ο νεαρός εγκατέλειψε την Σερβία στη διάρκεια του πολέμου και έκτοτε ζει μόνιμα στην Αυστραλία. Είναι το βασικό πρόσωπο της καμπάνιας του Marc Jacobs, έχει λάβει μέρος σε πολλές επιδείξεις μόδας και έχει φωτογραφηθεί για τη γαλλική και την ιταλική Vogue. Τον ανακάλυψε ο διευθυντής μοντέλων του Chadwick Models στην Μελβούρνη.

Ο Matthew Anderson ήταν εκστασιασμένος από την μοναδική ομορφιά του: «Είναι απίστευτα όμορφος, συνδυάζει εξυπνάδα, ταλέντο και έχει καταπληκτικό δέρμα».

Ο Andrej μετέχει επίσης στην καμπάνια του Gaultier όπου μοιράζεται καυτά φιλιά με την Karolina Kurkova. «Μου αρέσει να φτάνω στα άκρα. Διασκεδάζω απίστευτα αυτή την εναλλαγή από άνδρας σε γυναίκα», είπε ο 19χρονος.


Μια όμορφη και καθόλου συνηθισμένη νύφη είναι αυτή του Gaultier. Ασπρο νυφικό συνδυασμένο με μαύρο πέπλο, μαύρο παπούτσι και ψηλά μαύρα δερμάτινα γάντια



Με αέρα θηλυκού ο Andrej Pejic περπατάει στην πασαρέλα παρουσιάζοντας την ανδρική σειρά του Gaultier η οποία είναι εμπνευσμένη από τον James Bond


Για κοιτάξτε καλά. Σας θυμίζει αυτό το πρόσωπο άνδρα;


Andrej Pejic και Karolina Kurkova ανταλλάζουν καυτά φιλιά…


Ο Jean Paul Gaultier με τη νέα του μούσα


Ο Andrej Pejic στην πασαρέλα και με άκρως αντρικό ντύσιμο



Ο 19 χρονος και έχει ήδη κάνει μεγάλη καριέρα στο χώρο της μόδας λόγο του unisex στιλ το οποίο λατρεύουν οι σχεδιαστές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης