Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Το οδυνηρό τέλος της φετινής άνοιξης με την απώλεια του πατέρα της

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Το οδυνηρό τέλος της φετινής άνοιξης με την απώλεια του πατέρα της

Ο 88χρονος, πατέρας της ηθοποιού που έπασχε από άνοια και τις τελευταίες μέρες η υγεία του είχε επιδεινωθεί αρκετά, έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη εβδομάδα

alexandra_palaaiologou
Με μία συγκινητική ανάρτησή της στο instagram, η Αλεξάνδρα Παλαιόλόγου λίγες μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα της, προσπαθεί να διαχειριστεί την απώλειά του, που συνέπεσε με τη φετινή πρωτόγνωρη άνοιξη λόγω της απειλητικής πανδημίας και το «σκληρό συμπαντικό μάθημα που καλούμαστε να πάρουμε».
Η ίδια, διατηρώντας την αισιοδοξία της, δημοσιεύει μια φωτογραφία της της όπου χαμογελά στον φακό, και σχολιάζει: «”Η άνοιξη θα έρθει όσα εμπόδια και αν εμφανιστούν”. Η άνοιξη είναι εδώ και είναι τόσο όμορφη… Η φετινή βέβαια μου έδειξε όχι την άνθιση αλλά το τέλος, την απώλεια μιας και έφυγε ο αγαπημένος μου πατέρας. Σκέφτομαι ότι όπως στη φύση έτσι και στη ζωή όλα είναι κύκλος, γέννηση-ζωή-θάνατος. Και όσο και αν το τελευταίο είναι οδυνηρό, είναι ταυτόχρονα και το φυσιολογικό. (αν βέβαια ολοκληρώσει η ζωή ένα μεγάλο κύκλο).
Η φετινή άνοιξη όμως είναι πρωτόγνωρη και για όλους μας καθώς μας βρίσκει κλεισμένους στα σπίτια μας να βαλλόμαστε από έναν αόρατο ύπουλο εχθρό. Εύχομαι η επόμενη μέρα που θα έρθει – όταν τελειώσει αυτό το τόσο σκληρό συμπαντικό μάθημα που καλούμαστε να πάρουμε- να μας βρει όλους υγιείς, δυνατούς και, είθε, καλύτερους ανθρώπους. Προς το παρόν Μένουμε Σπίτι, διατηρούμε όσο μπορούμε το χαμόγελο, την αισιοδοξία και την ψυχραιμία μας και περιμένουμε τη μέρα που θα μπορούμε και πάλι ν’ αγκαλιαζόμαστε!! Σας φιλώ!! (από απόσταση αλλά με αληθινή αγάπη!)».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

«Η ανοιξη θα ερθει οσα εμποδια και αν εμφανιστουν».Η ανοιξη ειναι εδω και ειναι τοσο ομορφη...Η φετινη βεβαια μου εδειξε οχι την ανθιση αλλα το τελος,την απωλεια μιας και εφυγε ο αγαπημενος μου πατερας.Σκεφτομαι οτι οπως στη φυση ετσι και στη ζωη ολα ειναι κυκλος,γεννηση-ζωη-θανατος.Και οσο και αν το τελευταιο ειναι οδυνηρο,ειναι ταυτοχρονα και το φυσιολογικο.(αν βεβαια ολοκληρωσει η ζωη ενα μεγαλο κυκλο).Η φετινη ανοιξη ομως ειναι πρωτογνωρη και για ολους μας καθως μας βρισκει κλεισμενους στα σπιτια μας να βαλλομαστε απο εναν αορατο υπουλο εχθρο.Ευχομαι η επομενη μερα που θα ερθει - οταν τελειωσει αυτο το τοσο σκληρο συμπαντικο μαθημα που καλουμαστε να παρουμε- να μας βει ολους υγιεις,δυνατους και,ειθε,καλυτερους ανθρωπους.Προς το παρον Μενουμε Σπιτι,διατηρουμε οσο μπορουμε το χαμογελο,την αισιοδοξια και την ψυχραιμια μας και περιμενουμε τη μερα που θα μπορουμε και παλι ν’αγκαλιαζομαστε!!Σας φιλω!!(απο αποσταση αλλα με αληθινη αγαπη!) #μένουμεσπίτι #ανοιξησταχρόνιατουcovid #keepcalm #stayhome #staysafe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Paleologou (@alexandrapaleologou) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης