«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» και η «Βίβλος» έρχονται στον ΑΝΤ1

«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» και η «Βίβλος» έρχονται στον ΑΝΤ1

Σειρές που έχουν γράψει ιστορία, «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» και «Η Βίβλος», έρχονται στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1

iisus-apo-ti-nazaret
Ο ΑΝΤ1 πιστός, όπως κάθε χρόνο, στο πασχαλινό ραντεβού του με τις σημαντικότερες θρησκευτικές παραγωγές, προγραμματίζει και φέτος, την Μεγάλη Εβδομάδα, την προβολή των δύο σημαντικότερων θρησκευτικών σειρών που παρακολουθεί παραδοσιακά το τηλεοπτικό κοινό.

Συγκεκριμένα, από τη Μεγάλη Τετάρτη έως και το Μεγάλο Σάββατο, στις 20:45, θα προβάλλει το διαχρονικό τηλεοπτικό αριστούργημα «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ. Ακολουθεί, στις 23:00, η μεγαλόπνοη μίνι σειρά «Η Βίβλος», που θα προβάλλεται από τη Μεγάλη Τετάρτη έως και τη Μεγάλη Παρασκευή.

Η πιo κοσμαγάπητη και μεγαλoπρεπής θρησκευτική παραγωγή στηv ιστoρία της τηλεόρασης, «Ο Iησoύς από τη Ναζαρέτ» είvαι έvα oγκώδες και oλoκληρωμέvo έργo, σκηvoθετημέvo με μαεστρία και απλότητα απo τov κoρυφαίo δημιoυργό Φράvκo Τζεφιρέλι. Ο Iταλός σκηvoθέτης απέδωσε με ευλάβεια και θρησκευτική πρoσήλωση τα Πάθη τoυ Κυρίoυ, αvαπαριστώvτας τα γεγovότα με πίστη στις Γραφές και απόλυτo σεβασμό στηv ιερότητα τoυ θέματoς. Ο σπουδαίος Ιταλός σκηνοθέτης πραγματοποίησε τα γυρίσματα στoυς αυθεvτικoύς χώρoυς και χρησιμoπoίησε έvα εξαιρετικό επιτελείo ηθoπoιώv όπως o Σερ Λόρεvς Ολίβιε, η εκφραστική Αvv Μπάvκρoφτ, η πανέμορφη Ολίβια Χάσεϊ, ο Άντονι Κoυίv, o Μάικλ Γιoρκ και φυσικά o εξαϋλωμέvoς Ρόμπερτ Πάoυελ, εξαιρετική επιλoγή για τov ρόλo τoυ Iησoύ.

Η μίνι σειρά «Βίβλος» βασίζεται στην τελευταία αναθεωρημένη έκδοση της Βίβλου και καλύπτει όλα όσα έχουν συμβεί από τη «Γένεση μέχρι την Αποκάλυψη» σε μία μεγάλη και ολοκληρωμένη αφήγηση. Φυσικά, περιλαμβάνει τις «προφανείς» ιστορίες όπως είναι η Κιβωτός του Νώε, η Έξοδος, καθώς και η γέννηση, ο θάνατος, και η ανάσταση του Ιησού. Οι ιστορίες των πρώτων πέντε ωρών της σειράς προέρχονται από την Παλαιά Διαθήκη, ενώ των υπόλοιπων πέντε από την Καινή.

Κλείσιμο
Οι δημιουργοί της σειράς ήθελαν να δείξουν πως η Παλαιά Διαθήκη συνδέεται απόλυτα με την Καινή Διαθήκη και πως είναι μια εντυπωσιακή ιστορία με ένα μεγάλο, διαχρονικό και επιτακτικό μήνυμα: Ο Θεός αγαπά τον καθένα από εμάς σαν να ήμασταν το μόνο πρόσωπο σε όλο τον κόσμο για να δώσει την αγάπη του.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο πακέτο «Νιού Ντίλ» απέναντι στον κορωνοϊό - «Σοκ» ρευστότητας και διεύρυνση της βάσης των ωφελούμενων

Επίδομα 800 ευρώ: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τους μισθωτούς


Κορωνοϊός: Η κυβέρνηση εξετάζει να δώσει το επίδομα των 800 ευρώ και σε δικηγόρους, γιατρούς και μηχανικούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης