Μιμή Ντενίση για Κώστα Βουτσά: Ετοιμάζαμε ταινία αλλά δεν προλάβαμε

Μιμή Ντενίση για Κώστα Βουτσά: Ετοιμάζαμε ταινία αλλά δεν προλάβαμε

Οι συγκινητικές αναρτήσεις της ηθοποιού για τον αγαπημένο της φίλο και συνεργάτη

Voutsas-Ntenisi
Η Μιμή Ντενίση για τρία χρόνια συνεργάστηκε με τον Κώστα Βουτσά στην παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη». Η ηθοποιός, όπως αποκάλυψε, ετοίμαζε να κάνει ταινία μαζί του αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβαν. Η Μιμή Ντενίση την χθεσινή παράσταση την αφιέρωσε στον αγαπημένο της φίλο.

«Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για το θέατρο και ειδικά για αυτό το θέατρο. Ο Κώστας Βουτσάς δεν ήταν ένας απλός ηθοποιός, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Εγώ ένιωθα σαν να ήταν πατέρας μου, όπως και όλοι μας εδώ. Παίξαμε τρία χρόνια σε αυτή τη σκηνή και στην Κύπρο και στην Θεσσαλονίκη και ήταν πάντα η χαρά της ζωής, κι εκείνος που είχε όρεξη για τα πάντα και θέλω να σας πω ότι μέχρι τελευταία στιγμή που τον είδα στην Εντατική, η μόνη στιγμή που άνοιξε τα μάτια του ήταν όταν του είπα: «Θα κάνουμε την ταινία Κώστα, σήκω!». Δυστυχώς ο Θεός τον ήθελε κοντά του. Θέλω να σηκωθείτε και να τον χειροκροτήσετε όλοι», ανέφερε η Μιμή Ντενίση και σείστηκε το θέατρο από το χειροκρότημα για τον ηθοποιό που έφυγε από κοντά μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Για τον Κωστα..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) στις



Η Μιμή Ντενίση τον είχε αποχαιρετήσει ξανά μέσα από το Instagram της με βίντεο από την τελευταία του παράσταση: «Άνοιξες φτερά. Σε πήραν οι άγγελοι μακριά. Ποτάμι που κυλάει η μοναξιά. Να θυμάσαι μην ξεχνάς. Το τραγούδι που λέγαμε αγκαλιά στο τέλος της Σμύρνης. Η τελευταία σου μεγάλη παράσταση…με στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Θα το τραγουδάω πια για σένα και θα σε χειροκροτώ και είμαι σίγουρη πως θα με ακούς από κει ψηλά γιατί κι από κει το θέατρο θα ονειρεύεσαι».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης