Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στην πρεμιέρα του NEGA TALK

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στην πρεμιέρα του NEGA TALK

Το νέο talk show με την Αθηναΐδα Νέγκα ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, τα μεσάνυχτα στο MEGA

NEGA_TALK_-_ΠΡΕΜΙΕΡΑ_3
Όσοι έχουν ζήσει όμορφες ιστορίες έρχονται στο NEGA TALK να τις αφηγηθούν. Τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα τα μεσάνυχτα η Αθηναϊς Νέγκα βάζει τη δική της υπογραφή στις πιο συναρπαστικές συνεντεύξεις ξεχωριστών προσώπων.
Στην πρεμιέρα του NEGA TALK καλεσμένος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο δημιουργός μεγάλων τηλεοπτικών και κινηματογραφικών επιτυχιών, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του, ανάμεσα στα ταξίδια του για την προετοιμασία της νέας ταινίας του, συναντά τη συμμαθήτρια του από το Δημοτικό, Αθηναΐδα Νέγκα, στο σημείο από όπου ξεκίνησαν όλα: στο MEGA, όπου έκανε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή του πριν από σχεδόν τρεις δεκαετίες.

NEGA_TALK_-_ΠΡΕΜΙΕΡΑ_2


Σε μια εκ βαθέων συζήτηση, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θυμάται πώς ξεκίνησε να γράφει ιστορίες για να ξορκίζει την πραγματικότητα, αναπολεί τα πρώτα του γυρίσματα και μιλά για την εποχή που αποφάσισε να τα αφήσει όλα και να αναζητήσει νέους δρόμους δημιουργίας στην Αμερική, για την πρόθεσή του να επιστρέψει στην τηλεόραση με μια ιδέα που έχει ήδη σκεφτεί, για τις καλές ερωτικές ιστορίες που δεν γνωρίζουν σύνορα και για τις σχέσεις που συνήθως -όπως λέει- δεν έχουν happy end. Αποκαλύπτει, επίσης, την υπόθεση και τον τίτλο της καινούριας ταινίας του, που πρόκειται να γυριστεί στην Ελλάδα.

NEGA_TALK_-_ΠΡΕΜΙΕΡΑ_1
Κλείσιμο


Σκηνοθεσία : Δημήτρης Τσίγγος
Αρχισυνταξία : Χριστίνα Κατσαντώνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης