Μέγκαν Μαρκλ & πρίγκιπας Χάρι: Ο λογαριασμός τους στο Instagram θα μπορούσε να είναι χρυσωρυχείο

Μέγκαν Μαρκλ & πρίγκιπας Χάρι: Ο λογαριασμός τους στο Instagram θα μπορούσε να είναι χρυσωρυχείο

Σύμφωνα με εταιρεία μάρκετινγκ, ο λογαριασμός @SussexRoyal με 11,2 εκατομμύρια followers θα μπορούσε να φτάσει στις 85,271,19 λίρες ανά μία χορηγία

Sussex
H Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι θα μπορούσαν να κερδίσουν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 85.000 βρετανικών λιρών για κάθε τους ανάρτηση στο Instagram, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο υπεύθυνος μιας εταιρείας μάρκετινγκ.

Στόχος του διάσημου ζευγαριού είναι να γίνει οικονομικά ανεξάρτητο αφού εγκατέλειψε τα τα βασιλικά του καθήκοντα και θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το Instagram ως μέσο ενός πολύ καλού εισοδήματος.

Σύμφωνα με το Inzpire.me, ο λογαριασμός @SussexRoyal, ο οποίος έχει 11,2 εκατομμύρια οπαδούς, θα μπορούσε να φτάσει στις 85,271,19 λίρες ανά μία χορηγία.



Ο υπολογισμός βασίστηκε στην ανάλυση του τρόπου με τον οποίο το προφίλ αυξήθηκε μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις που ακολούθησαν του Megxit.

Μόνο μέσα στον Ιανουάριο, ο λογαριασμός των ακολούθων αυξήθηκε κατά 9,7%, σε σύγκριση με την προηγούμενη μέση μηνιαία αύξηση του 1,6%.

Οι δυνατότητες της Μέγκαν και του Χάρι είναι πολύ υψηλότερες σε σχέση με τον λογαριασμό της Κέιτ και του πρίγκιπα Γουίλιαμ καθώς ο λογαριασμός @KensingtonRoyal αξίζει μόλις 40.744,97 λίρες ανά χορηγία, σύμφωνα πάντα με την εταιρεία μάρκετινγκ.

Κλείσιμο
Βέβαια όλο αυτό δεν ξέρουμε αν είναι εφικτό καθώς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η βασίλισσα Ελισάβετ στον εγγονό του και τη σύζυγό του τον τίτλο «Sussex Royal»...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης