Η Τζένιφερ Λόπεζ τραγούδησε μαζί με την κόρη της στη σκηνή του Super Bowl

Η Τζένιφερ Λόπεζ τραγούδησε μαζί με την κόρη της στη σκηνή του Super Bowl

Η 11χρονη κόρη της Λόπεζ τραγούδησε μαζί με τη μητέρα της το «Born in the USA»  - Δείτε βίντεο από το εντυπωσιακό σόου

000_1ON5U0
Τζένιφερ Λόπεζ και Σακίρα έβαλαν... φωτιά στο Super Bowl, καθώς ανέβηκαν στη σκηνή χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα όχι μόνο σε όσους πλήρωσαν για να βρεθούν στις εξέδρες αλλά και στους εκατομμύρια τηλεθεατές του μεγάλου τελικου.

Οι δύο δημοφιλείς τραγουδίστρεις ανέβηκαν στη σκηνή του γηπέδου στο ημίχρονο του παιχνιδιού. Πρώτη ανέβηκε η Σακίρα με ένα κόκκινο φόρεμα και τις χορεύτριές της να φοράνε φορέματα στην ίδια απόχρωση. Μάλιστα, η Κολομβιανή τραγουδίστρια έπεσε με την πλάτη και στο κοινό, προκαλώντας «φρενίτιδα» στους οπαδούς της που ήταν από κάτω και την στήριξαν.

Μετά από 6 λεπτά ατελείωτου τραγουδιού και χορού, στη σκηνή εμφανίστηκε η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία κατέβηκε από ένα στύλο. Η Πορτορικανή δεν δίστασε να χορέψει πάνω στον στύλο στη διάρκεια της εμφάνισής της, θυμίζοντας γιατί θεωρείται μία από τις πιο σέξι τραγουδίστριες σε διεθνές επίπεδο.


Shakira & J. Lo's FULL Pepsi Super Bowl LIV Halftime Show


Στο 12ο λεπτό, στη σκηνή εμφανίστηκαν δεκάδες μικρά παιδιά και η κόρη της Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία ξεκίνησε την ερμηνεία της με τον «Let's get loud» καταφέρνοντας να συγκινήσει με ένα τόσο ανεβαστικό τραγούδι. Η Σακίρα στα ντραμς και η μητέρα της δίπλα της, με τις δύο λατίνες να ενώνουν στη συνέχεια τις φωνές τους.

Κλείσιμο
Δεκάδες χορευτές και χορεύτριες, εντυπωσιακά κοστούμια και τραγούδια από τα παλιά ήταν η συνταγή για το εντυπωσιακό σόου. Και φυσικά οι υπέροχοι χοροί των δύο τραγουδιστριών, οι οποίες υπενθύμισαν για ακόμα μια φορά την καταγωγή τους.
000_1ON5TY

Η ερμηνεία της 11χρονης ήταν πολύ συγκινηνητική, μέσα σε ένα σόου γεμάτο ενέργεια και χορό και φαίνεται πως σίγουρα η μικρή Εμ θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον. Η ίδια τραγούδησε μαζί με τη μητέρα της το «Born in the USA» και η Τζένιφερ Λόπεζ δίπλα της ήταν καλυμμένη με τις σημαίες των ΗΠΑ και του Πουέρτο Ρίκο.

Όπως ήταν φυσικό, μετά την εμφάνιση της 11χρονης τα κοινωνικά δίκτυα πήραν... φωτιά από τις αντιδράσεις των χρηστών που έμειναν με «ανοιχτό» το στόμα, αφού η ερμηνεία της Εμ μόνο κορίτσι 11 χρονών δεν θύμιζε. 

Η Τζένιφερ Λόπεζ ενθαρρύνει συνεχώς την κόρη της να τραγουδάει και ανεβάζει πολύ συχνά στα κοινωνικά της δίκτυα βίντεο που δείχνουν τη μικρή να ερμηνεύει διάφορα κομμάτια. 

Jennifer Lopez daughter Emme sings Alicia Keys song "If I Ain't Got You"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης