X-Factor: Η ώρα του Μεγάλου Τελικού έφτασε

X-Factor: Η ώρα του Μεγάλου Τελικού έφτασε

Οι τηλεθεατές με τις ψήφους τους θα κρίνουν τον μεγάλο νικητή - Αυτή την Τετάρτη στις 21.00 με ένα live show-υπερθέαμα

ΔΕΣΠΟΙΝΑ_ΒΑΝΔΗ
Μετά από 13 αποχωρήσεις, αξέχαστες ερμηνείες, αμέτρητες διαφωνίες και πολλά απρόοπτα, οι AC2, ο Γιάννης Γρόσης και ο Δημήτρης Παπατσάκωνας ετοιμάζονται να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ και ένα «χρυσό» συμβόλαιο με την εταιρεία Panik Records.
AC
AC²
ΓΙΑΝΝΗΣ_ΓΡΟΣΗΣ
Γιάννης Γρόσης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ_ΠΑΠΑΤΣΑΚΩΝΑΣ
Δημήτρης Παπατσάκωνας



Ο Χρήστος Μάστορας, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και ο Γιώργος Θεοφάνους σε αυτό το live δίνουν αποκλειστικά στο τηλεοπτικό κοινό τον λόγο του τελικού κριτή. Οι τηλεθεατές είναι αυτοί που μέσα από το app του OPEN TV θα ψηφίσουν εντελώς δωρεάν τον διαγωνιζόμενο που θέλουν να δουν να στέφεται νικητής του X-Factor.

ΚΡΙΤΙΚΗ_ΕΠΙΤΡΟΠΗ



Ο μεγάλος τελικός φέρνει μια σειρά από εκπλήξεις και ανατρεπτικές συναντήσεις. Η Δέσποινα Βανδή, ο Χρήστος Μάστορας και η Μελίνα Ασλανίδου θα βρεθούν μαζί στη σκηνή για να τραγουδήσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Γιώργου Θεοφάνους, σε μια μοναδική μουσική σύμπραξη που θα απογειώσει τη συναρπαστική βραδιά. Αγαπημένοι παίκτες που γνωρίσαμε μέσα από τα live επιστρέφουν στη σκηνή, ενώ ο Άρης Μακρής μας ετοιμάζει μία ακόμα έκπληξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης