Κατερίνα Στικούδη: Όλοι έχουμε δικαίωμα να δοκιμάζουμε πράγματα

Κατερίνα Στικούδη: Όλοι έχουμε δικαίωμα να δοκιμάζουμε πράγματα

Η τραγουδίστρια μιλάει για την ενασχόλησή της με την υποκριτική

Katerina_Stikoudi
Συνέντευξη στο ένθετο Tv Kous Kous παραχώρησε η Κατερίνα Στικούδη και μεταξύ άλλων μίλησε για την ενασχόλησή της με την υποκριτική αλλά και την είσοδο του Γιώργου Αγγελόπουλου στη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος».

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο σε αυτό τον καινούργιο «κόσμο»;
Επειδή είμαι πολύ του προγράμματος και οργανωτική, με αγχώνει κάποιες φορές που δεν είναι όλοι στο ίδιο mood. Όμως το έχω δεχτεί διότι θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να προσπαθεί κάποιος να συντονίσει μια κατάσταση με τόσο πολύ κόσμο, που ο καθένας έχει το δικό του πρόγραμμα και κάνει παράλληλα και άλλες δουλειές.

Πώς βλέπεις το ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα «εισβάλει» στα επόμενα επεισόδια;
Καλοδεχούμενος! Είναι υπέροχος, με καλούς τρόπους και πολύ ευγενικός. Έχουμε γυρίσει ήδη κάποιες σκηνές και περιμένω με ανυπομονησία να προβληθούν.

Πώς νιώθεις που τα τελευταία χρόνια πειραματίζεσαι σε τόσο διαφορετικούς τομείς;
Νιώθω δημιουργική και ελεύθερη. Πιστεύω πως όλοι έχουμε δικαίωμα να δοκιμάζουμε πράγματα και ο χρόνος θα δείξει τι μας ταιριάζει και τι όχι. Δεν φοβάμαι να δοκιμαστώ, να κριθώ. Με πάθος και χωρίς φόβο, θέλω να κάνω πράγματα που και για μένα είναι πρόκληση είναι το κάτι το διαφορετικό. Δεν θα έλεγα ότι βαριέμαι εύκολα, απλά θέλω να εξελίσσομαι και σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης, δεν θέλω να μένω στάσιμη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης