Πρώην παίκτρια του Next Top Model: Αν έβλεπα τη Βίκυ Καγιά, δεν θα την χαιρετούσα

Πρώην παίκτρια του Next Top Model: Αν έβλεπα τη Βίκυ Καγιά, δεν θα την χαιρετούσα

«Πιστεύω ότι μου πήρε πάνω από οκτώ χρόνια να συνέλθω ψυχολογικά μέσα μου», είπε η Ντένια Αγαλιανού

2021_VIKI_KAGIA_3102019
Συνέντευξη στην εκπομπή «Μεσημέρι Yes» παραχώρησε η Ντένια Αγαλιανού, η οποία είχε γίνει γνωστή από τη συμμετοχή της στο πρώτο Next Top Model πριν από αρκετά χρόνια.
Η ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι και τόνισε πως όλες οι παίκτριες απέκτησαν ψυχολογικά προβλήματα μετά το τέλος του Next Top Model. Μάλιστα, αναφερόμενη στη Βίκυ
Καγιά, αποκάλυψε πως, αν την συναντούσε, δεν θα την χαιρετούσε!

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Ούτε καν ήξερα ότι είχε αρχίσει καινούργιο παιχνίδι. Γενικά μετά από δέκα χρόνια δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ για το Next Top Model για τον απλούστατο λόγο ότι πιστεύω ότι ήταν ένα παιχνίδι που μας έκανε πάρα πολύ μπούλινγκ. Μας δημιούργησε πολλά ψυχολογικά προβλήματα σε όλες.

ΝΕΧΤ ΤΟP ΜΟDEL ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ | Nτἐνια Αγαλιανοὐ



Κλείσιμο
Κι αν κάποιος μου πει όχι δεν θα τον πιστέψω, να πω την αλήθεια γιατί πέρασα από εκεί και ξέρω πώς είναι. Εμένα το μόνο που μου έδωσε το Next Top Model ήταν ένα πάρα πολύ σκληρό ψήσιμο. Πιστεύω ότι μου πήρε πάνω από οκτώ χρόνια να συνέλθω ψυχολογικά μέσα μου, να πω ότι πραγματικά με βλέπω στον καθρέφτη και χαίρομαι γι’ αυτό που είμαι και με αποδέχομαι ακριβώς όπως είμαι.

Εγώ το λέω πια γιατί δεν έχω προβλήματα, δεν έχω να κρύψω κάτι και δεν έχω κανένα θέμα και ας με σχολιάσουν γιατί πολύ απλά δε μένω εκεί. Η Βίκυ Καγιά ήταν σκληρή, όπως όλοι οι κριτές. Αν έβλεπα στο δρόμο τη Βίκυ Καγιά, δεν νομίζω ότι θα την χαιρετούσα γιατί δεν μιλούσαμε ποτέ. Έχουμε βρεθεί σε events και δεν έχουμε μιλήσει ποτέ. Αν έβλεπα τη Τζένη Μπαλατσινού, εννοείται ότι θα πήγαινα να της μιλήσω γιατί ήταν από τις αγαπημένες μου και μου είχε φερθεί πάρα πολύ όμορφα και με είχε στηρίξει».

Η Ντένια Αγαλιάνου μιλάει στο "Μεσημέρι YES"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης