Ο «Γιάννος» από τις Άγριες Μέλισσες είναι ψυχαναγκαστικός και «φρικτός στις ακροάσεις»

Ο «Γιάννος» από τις Άγριες Μέλισσες είναι ψυχαναγκαστικός και «φρικτός στις ακροάσεις»

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος μιλά για τους ψυχαναγκασμούς τους 

athanasopoulos-kontino-agries-melisses
Μπορεί ο Γιάννος να ήταν εν ζωή μόνο στα πρώτα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», ωστόσο ο χαρακτήρας του κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και να... εκτοξεύσει τη δημοφιλία του ηθοποιού Ιωάννη Αθανασόπουλου.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε μερικούς από τους ψυχαναγκασμούς που έχει. 

«Έχω ψυχαναγκασμούς. Για παράδειγμα δεν περνάω ποτέ κάτω από πινακίδες, πάντα όταν θα φύγω από το σπίτι θέλω να είναι το κρεβάτι στρωμένο, ο νεροχύτης να είναι πάντα καθαρός και επίσης μικρότερος όταν έπινα νερό θα έπινα πάντα μονές γουλιές. Δηλαδή θα έπινα μία, μετά τρεις φορές, μετά πέντε, μετά εφτά και σταματούσα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Αθανασόπουλος. 

«Είμαι φρικτός στις ακροάσεις. Αν πάω σε ακρόαση, δεν έχω χειρότερο. Και αυτό γιατί είμαι άνθρωπος και ηθοποιός που λειτουργώ στην πορεία. Δεν είναι ότι θα πάω και θα είμαι χαλαρός σε μια οντισιόν και για αυτό αν θυμηθώ το παρελθόν στο θέατρο και τους ρόλους που έχω κάνει, νομίζω ότι μια-δυο φορές έχω πάρει ρόλο από ακρόαση» καταλήγει ο ηθοποιός. 

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος από τις Άγριες Μέλισσες και οι απίθανοι ψυχαναγκασμοί του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης