O Ίαν Στρατής εξομολογήθηκε στον Νίκο Κοκλώνη όχι μόνο πως υπήρξε άπιστος, αλλά πως «τον έπιασαν»

O Ίαν Στρατής εξομολογήθηκε στον Νίκο Κοκλώνη όχι μόνο πως υπήρξε άπιστος, αλλά πως «τον έπιασαν»

Άμεσος, ειλικρινής και με χιούμορ, ο Ίαν Στρατής ήταν ο καλεσμένος του Νίκου Κοκλώνη χθες βράδυ στο Celebrity Travel στο OPEN, σε μια αφοπλιστική εξομολόγηση.

02_-SYNANTHSH-2_003_001-after-_1_
Μια διαφορετική περιήγηση στη Χιλή είδαμε χθες το βράδυ μέσα από ένα πολύχρωμο, ξεχωριστό και άκρως ενδιαφέρον επεισόδιο του Celebrity Travel. Στενά Μαγγελάνου, Σαντιάγκο, Βαλπαραϊσο –aka κοιλάδα του παραδείσου. Καλεσμένος του Νίκου Κοκλώνη ήταν ο ανατρεπτικός Ίαν Στρατής, ένας τραγουδιστής που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει το κοινό και να ξεχωρίσει για το ταλέντο του. Μέσα από το ταξίδι του στη Χιλή και τις ωραίες κουβέντες του με τον Νίκο, χθες το βράδυ γνωρίσαμε καλύτερα τον Ίαν.

Μεταξύ άλλων, ο Mr Travel τον ρώτησε για τη φημολογία πως είχε σχέση με την Ειρήνη Καζαριάν από το GNTM, η οποία για μεγάλο διάστημα κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο και τα πρωτοσέλιδα. «Είχα πλησιάσει την Ειρήνη για να συμμετάσχει στο βίντεο κλιπ μου και μάλλον παρερμηνεύτηκαν κάπως τα πράγματα», είπε διαψεύδοντας πως υπήρξε κάτι παραπάνω ανάμεσά τους. «Βοήθησε, όμως, το promo του βίντεο κλιπ», σχολίασε ο Νίκος Κοκλώνης, με τον Ίαν να επιβεβαιώνει πως όντως βοήθησε, αλλά ποτέ δεν θα έστηνε ο ίδιος κάτι τέτοιο, γιατί δεν σκέφτεται έτσι. Αφού επιβεβαίωσε πως αυτή την περίοδο είναι μόνος, εξήγησε στον Mr Travel πως δεν είναι μοναχικός. «Οk είναι τα one night stands, αλλά μετά από κάποια στιγμή δε σε γεμίζουν αυτά τα πράγματα. Είναι πολύ λογικό κιόλας. Οπότε αναζητάς κάτι άλλο», είπε ο Ίαν στον Νίκο, ενώ για τα πονηρά μηνύματα που δέχεται στα social media, αποκάλυψε πως βάζει τις νεαρές θαυμάστριες στη θέση τους, απαντώντας τους πως είναι πολύ μικρές για τέτοια –αν και έχει λάβει αντίστοιχα μηνύματα και από πιο μεγάλες γυναίκες.

_DSC0010-after


Όταν ο Νίκος τον ρώτησε για το πώς θα ήθελε τη γυναίκα που θα σταθεί δίπλα του, ο Ίαν έθεσε έναν πολύ σημαντικό παράγοντα: «Tην κοπέλα που θα είναι δίπλα μου θέλω πρώτα από όλα να τη θαυμάζω. Αν μόνο ο ένας από τους δύο θαυμάζει τον άλλον δεν είναι αμοιβαία η σχέση και δε μπορεί να πάει και πολύ μακριά όλο αυτό. Οπότε, ναι, θέλω να τη θαυμάζω, θέλω να κάνει τελείως δικά της πράγματα, να έχει τη δικιά της ζωή».

«Με την απιστία πώς τα πας; Θα έκανες την… κουτσουκέλα σου, που λένε;», τον ρώτησε ο Νίκος. «Την έχω κάνει και έχω μάθει από αυτά, πλέον όχι». Ο Ίαν παραδέχτηκε στον Νίκο πως τον έχουν πιάσει να είναι άπιστος. «Όπως ξέρουμε οι γυναίκες είναι πολύ έξυπνες.  Είπα συγγνώμη, τί να κάνω;», παραδέχτηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Κλείσιμο
Είχε γραφτεί πως ο Ίαν είχε αρνηθεί να κάνει μια διαφήμιση γνωστής εταιρείας ένδυσης, παρόλο που του προσέφεραν ένα πολύ δελεαστικό χρηματικό ποσό και ο Νίκος άνοιξε αυτό το θέμα. «Αν κάποιος σου έκανε μια πρόταση και σου έλεγε ‘ξέρεις κάτι Ίαν, θα σου δώσω εκατό χιλιάδες ευρώ για να κάνεις κάτι αντίθετο, όχι ανήθικο, αλλά αντίθετο με αυτά που πιστεύεις για το καλλιτεχνικό σου μέλλον’. Θα το έκανες;». Ο Ίαν εξήγησε πως δεν βάζει ποτέ τα χρήματα πάνω από τα θέλω του. «Το έχω ξανακάνει, έχω αρνηθεί πολύ δελεαστικές προτάσεις. Γενικά επιλέγω πράγματα που να είμαι εγώ. Θέλω να αισθάνομαι όμορφα με αυτά που κάνω», είπε. 

ρεπλικα-Μαγγελανος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης