Τηλεοπτικά παρασκήνια: Spoiler για τις «Αγριες Μέλισσες» και η ανατροπή του Big Brother

Τηλεοπτικά παρασκήνια: Spoiler για τις «Αγριες Μέλισσες» και η ανατροπή του Big Brother

Τηλεοπτικά παρασκήνια, ειδήσεις, αποκαλύψεις και απρόοπτα

big-brother
****Μπορεί όλοι να προσδοκούν την αίσια εξέλιξη στην σχέση του Λάμπρου και της Ελένης στο Διαφάνι, δυστυχώς όμως δεν φαίνεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο Μιλτιάδης θα αποκαλύψει το τρομερό μυστικό του στον γιο του έτσι ώστε να αποτρέψει την σχέση του με την Ελένη, την ίδια στιγμή που εκείνη πιστεύει πως θα ξανασμίξει με τον αγαπημένο της. Η Αγορίτσα θα μάθει το τρομερό μυστικό του Δούκα και θα το αποκαλύψει στην Ανέτ. «Αγριες Μέλισσες» δαγκωτό!

****Αναστάτωση στην προετοιμασία του «Big Brother». Αν και όλα έδειχναν να εξελίσσονται ομαλά, μία ανατροπή που αφορά μία υποψηφιότητα για την θέση του παρουσιαστή έχει μπλοκάρει την διαδικασία. Ουδείς αναντικατάστατος όμως, αγαπητά στελέχη. Ειδικά στην τηλεόραση.

****Μονομαχία Αλεξάνδρας Κατσαϊτη – Κάτιας Ζυγούλη για την Τρίτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής του“My style rocks». Η Δούκισσα Νομικού παραμένει η πιο ισχυρή υποψηφιότητα τουλάχιστον για την πλευρά του σταθμού και της παραγωγής. Για την ίδια, δεν γνωρίζουμε. Σοφά, επιλέγει να απολαύσει την μητρότητα. Πού να μπλέκει τώρα με τις influencers που θα είναι οι επιλογές για τις παίκτριες του παιχνιδιού...

****ΚΟΥΙΖ Ποιο είναι το πρόσωπο που αν και έχει συμβόλαιο με τηλεοπτικό σταθμό συζητά έντονα την μεταγραφή του στον ανταγωνισμό;

****Η πρωινή ζώνη είναι αυτή που σώζει την κατάσταση στην ΕΡΤ η οποία φλερτάρει έντονα με μονοψήφια τηλεθέαση και μηδενικές επιδόσεις στα νεανικά κοινά. Ως πότε, άραγε; Θα δείξει. Ο κ. Ζούλας μέχρι στιγμής δεν έχει ενημερώσει τους δημοσιογράφους για την επόμενη ημέρα. Ούτε φυσικά κάποιος αρμόδιος Υπουργός για τα media.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης