Γκόρντον Ράμσεϊ: Η κόρη του ανέβασε φωτογραφία με το αγόρι της και ο σεφ είναι έτοιμος για... ανάκριση

Γκόρντον Ράμσεϊ: Η κόρη του ανέβασε φωτογραφία με το αγόρι της και ο σεφ είναι έτοιμος για... ανάκριση

Η αντίδραση του Γκόρντον Ράμσεϊ και το τρολάρισμα από τα μεγαλύτερα αδέρφια της 

gordon
Ο Γκρόντον Ράμσεϊ είναι έτοιμος να ζητήσει εξηγήσεις από την κόρη του, Τίλι, η οποία ανέβασε φωτογραφία με το νέο της αγόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram... σοκάροντας την οικογένειά της.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Matilda Ramsay (@tillyramsay) on



Η 18χρονη Τίλι, ανέβασε μία ασπρόμαυρη και πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον νεαρό Σεθ με τον διάσημο σεφ και πατέρα της, να σχολιάζει από κάτω: «Wtf?»
Κλείσιμο
2

Μάλιστα, το κορίτσι σε σχόλιο που έγινε στη φωτογραφία της, απάντησε ότι πρόκειται για «το αληθινό και μοναδικό της αγόρι», παρόλο που λίγο καιρό πριν ο πατέρας της, είχε επιβεβαιώσει ότι η κόρη του βγαίνει με τον γιο του επίσης διάσημου σεφ, Τζίνο Ντ'Ακάμπο.
8

Η δημοσίευση γέμισε από σχόλια με ένα ακόλουθο της Τίλι να ρωτάει αν αυτό είναι το αγόρι της και εκείνη να απαντά «μπορεί».
7

Τη φωτογραφία σχολίασε και ο 19χρονος αδερφός της Τίλι, ο Τζακ, ταγκάροντας τον πατέρα του και γράφοντας «ώρα για ανάκριση», ενώ η 21χρονη αδερφή της, Μέγκαν, πρόσθεσε: «Όλοι έχουμε υπάρξει σε αυτή τη θέση. Καιρός να το αντιμετωπίσει και η Τίλι».
4
5

Πάντως, ο Γκρόντον Ράμσεϊ, όταν είχε μιλήσει για τη σχέση της κόρης του με τον γιο του Τζίνο, την είχε χαρακτηρίσει ως «γαμ....ο εφιάλτη». Για να δούμε τι θα πει για τη νέα σχέση της 19χρονης κόρης του...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης