Απόψε στο «Κόκκινο Ποτάμι»: Μια γυναίκα αναστατώνει τη ζωή του Μίλτου στο Παρίσι

Απόψε στο «Κόκκινο Ποτάμι»: Μια γυναίκα αναστατώνει τη ζωή του Μίλτου στο Παρίσι

Η νέα ζωή στην Πόλη του Φωτός συνεπαίρνει τον Μίλτο και τον βάζει σε πειρασμούς - Όμως οι καταιγιστικές εξελίξεις τον κάνουν να αποφασίσει να επιστρέψει στην πατρίδα

miltos-zaxarof
Συγκλονιστικές εξελίξεις υπόσχεται στο αποψινό του επεισόδιο το «Κόκκινο Ποτάμι», η τηλεοπτική παραγωγή κινηματογραφικών προδιαγραφών που ταξίδεψε για γυρίσματα σε περισσότερες από 15 πόλεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η νέα δραματική σειρά εποχής σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, αφηγείται μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης, σε μια σκληρή εποχή που χάραξε τη μνήμη και τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων. Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε πώς η νέα ζωή στην Πόλη του Φωτός συνεπαίρνει τον Μίλτο και τον βάζει σε πειρασμούς. Όμως οι καταιγιστικές εξελίξεις τον κάνουν να αποφασίσει να επιστρέψει στην πατρίδα.

nikolaidis


Διαβάστε παρακάτω τη σύνοψη του επεισόδίου της Κυριακής.

Κλείσιμο
Μετά τις εκλογές, οι Έλληνες της Οθωμανικής αυτοκρατορίας αντιλαμβάνονται ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα περίμεναν. Ο Γιώργος Παυλίδης, πατέρας του Μίλτου, εκλέγεται βουλευτής, αλλά η τρομοκρατία στα χωριά του Πόντου συνεχίζεται και η αβεβαιότητα για το μέλλον παραμένει το κυρίαρχο συναίσθημα. Οι δυνάμεις του Σουλτάνου κάνουν αντεπανάσταση, αλλά δεν καταφέρνουν να ξαναπάρουν την εξουσία από τους Νεότουρκους. Στις ταραχές που ξεσπάνε, ο γιατρός Νικολαϊδης σώζεται από βέβαιο θάνατο από τον ίλαρχο Σπαθάρη, που πληρώνει με τη ζωή του το ερωτικό του ενδιαφέρον για την Ιφιγένεια. Κι ενώ ο Μίλτος στην αρχή μοιάζει να απολαμβάνει τη ζωή στο Παρίσι, κάνοντας νέες γνωριμίες και μπαίνοντας σε ερωτικούς πειρασμούς, οι εξελίξεις θα τον κάνουν να πάρει νέες αποφάσεις. Στην τεταμένη πολιτικά ατμόσφαιρα που επικρατεί και με τα γεγονότα να εξελίσσονται ραγδαία, ο Μίλτος ζητά από τον Ζαχάρωφ να γυρίσει πίσω στην πατρίδα μαζί με τον Κερέμ, που έχει φτάσει εν τω μεταξύ κι αυτός στο Παρίσι.

pavlidis


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μανούσος Μανουσάκης

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Ιωάννης Παπαζήσης, Αναστασία Παντούση, Αργύρης Πανταζάρας, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνος Καζάκος, Τάκης Βαμβακίδης,, Τατιάνα Παπαμόσχου, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Στέφανος Κυριακίδης, Σωτήρης Χατζάκης, Δημήτρης Δρόσος, Κώστας Ξυκομηνός, Θοδωρής Φραντζέσκος, Λάμπρος Κτεναβός,, Δήμητρα Βήττα, Παυλίνα Ζάχρα, Δήμητρα Σιγάλα, Γιωργής Τσαμπουράκης, Κέλλυ Γιακουμάκη, Δημήτρης Τοπαλίδης, Πέτρος Ξεκούκης κ.α.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

soultanos
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης