Φαίη Σκορδά, Ζήνα, σίριαλ και X Factor οι νικητές της Παρασκευής

Φαίη Σκορδά, Ζήνα, σίριαλ και X Factor οι νικητές της Παρασκευής

Αλλαγές στην τηλεθέαση την Παρασκευή με μικρές και μεγάλες εκπλήξεις με το δυναμικό κοινό των ηλικιών 18 -54 να δείχνει ότι ακόμη δεν έχει καταλήξει…

Fay_Skorda
Ο πίνακας τηλεθέασης είναι πλέον μία σκακιέρα όπου κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις κινήσεις των τηλεθεατών. Ο νικητής μιας ημέρας είναι ο μεγάλος ηττημένος της επόμενης και τα φαβορί ακόμη δεν έχουν ξεχωρίσει. Την Παρασκευή, στην πρωινή ενημερωτική ζώνη νικητής στο δυναμικό κοινό ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης και το «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 με ποσοστό 20,5% έναντι 19,6 που σημείωσε το «Σήμερα» με τους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου στον ΣΚΑΪ. Πτώση για το ψυχαγωγικό «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή που είχε μέσο όρο 14,1%.



Στην ψυχαγωγική αρένα γίνεται το «έλα να δεις» όπου το βασικό χαρακτηριστικό πλέον είναι τα ποσοστά κάτω του 20%. Νικητής της ημέρας το «Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1 με 16,5%, ποσοστό που κάποτε είχε ο ουραγός της ζώνης! Ακολούθησε η «Φωλιά των Κου Κου» με απόσταση μόλις 0,2 μονάδων, Οι «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑϊ με 12,4% και το «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου στο Open με 12,2%. Η έκπληξη της ημέρας είναι η μεσημεριανή εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star που έφτασε το 19,2% αφήνοντας το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στον ΣΚΑϊ στο 13%.


Το μεσημέρι όμως ανήκει στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στο δελτίο ειδήσεων με 29,1%, στην επανάληψη του «Κωνσταντίνου και Ελένης» που ακόμη πετυχαίνει ένα ωραιότατο 22% αλλά και στο «Ρουκ Ζουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια με 22,5%. Στα ίδια ποσοστά το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑϊ με την Εύα Αντωνοπούλου. Σταθερή αξία το «Shopping Star» με την Βίκη Καγιά και 21% ενώ περνώντας στην απογευματινή ζώνη το «Still Standing» με την Μαρία Μπεκατώρου και η καθημερινή σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» στον ΑΝΤ1 κερδίζουν τη ζώνη με 17,6% και 18,5% αντίστοιχα.


Την ώρα που τα τηλεπαιχνίδια στον ΣΚΑϊ «Guess my age» και «Βoom» περιορίζονται σε 10% και 7,3% ο Χρήστος Φερεντίνος στον Alpha σημειώνει 16,2%. Στην ζώνη των δελτίων ειδήσεων το δυναμικό κοινό ανέδειξε νικητή τον Alpha με 18% και ακολουθούν Star με 14,4%, ΑΝΤ1 με 13,6%, ΣΚΑϊ με 10,2% και Open με 8,1%.


Η καθημερινή σειρά του Alpha «Ελα στη θέση μου» από νωρίς ξεκαθαρίζει την παρτίδα της ζώνης των «8» με σταθερά υψηλά ποσοστά και φτάνοντας την Παρασκευή το 22%. Στο prime time νικητής η σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος»» με 16,8% ενώ περίπου στα ίδια ποσοστά κινήθηκαν η ξένη ταινία στο Star, η επανάληψη της «Μουρμούρας» στον Alpha, όπως και το «X Factor» στο Open που σημείωσε 16,2%.


Η επανάληψη της δραματικής σειράς «Ερωτας μετά» στον Alpha, που είναι ένα από τα φαβορί της σεζόν σκαρφάλωσε στο 18% την ώρα που οι «Οκτώ λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ περιορίζονταν στο 7,5%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης