Μέγκαν Μαρκλ για τα 35ά γενέθλια του Χάρι: «Ο πιο αξιοθαύμαστος πατέρας για τον γιο μας»

Μέγκαν Μαρκλ για τα 35ά γενέθλια του Χάρι: «Ο πιο αξιοθαύμαστος πατέρας για τον γιο μας»

Ο λογαριασμός των Sussex στο Instagram ανάρτησε ένα κολάζ φωτογραφιών με τον πρίγκιπα Χάρι - Ξεχωρίζει η φωτογραφία που ο Χάρι είναι μωρό στην αγκαλιά της μητέρας του

meghan_harry_art
Με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram τίμησε τα 35α γενέθλια του συζύγου της πρίγκιπα Χάρι η Μέγκαν Μαρκλ.

Η 38χρονη δούκισσα του Σάσεξ επαίνεσε τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ ως πατέρα για τον γιο τους Άρτσι, που είναι μόλις 4 μηνών και τον χαρακτήρισε «έμπνευση» για την ίδια και «αξιοθαύμαστο πατέρα για τον Άρτσι».

«Είσαι ο καλύτερος σύζυγος και ο πιο αξιοθαύμαστος πατέρας για τον γιο μας, σε αγαπάμε. Ευτυχισμένα γενέθλια», έγραψε η δούκισσα του Σάσεξ στον ομώνυμο λογαριασμό του λαμπερού ζευγαριού στο Instagram.

Στον λογαριασμό με αφορμή τα γενέθλια του Χάρι, έκτου στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας αναρτήθηκε και ένα κολάζ με φωτογραφίες του πρίγκιπα από την παιδική του ηλικία, την θητεία του στον στρατό, το φιλανθρωπικό του έργο και τον γάμο του με την Μέγκαν Μαρκλ τον περασμένο Μάιο, αλλά η φωτογραφία που ξεχώρισε ήταν αυτή που η μητέρα του, η αξέχαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, τον κρατά μωρό στην αγκαλιά της καθώς αποβιβάζεται από αεροσκάφος.

xari-genethlia-ena


Κλείσιμο
Η ανάρτηση για τα γενέθλια του πρίγκιπα Χάρι απέσπασε 55.000 likes μόλις σε 10 λεπτά! Ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου του 1984 στην πτέρυγα Λίντο του νοσοκομείου «St Mary's Hospital», στο Λονδίνο. Ο πρίγκιπας Χάρι αποφοίτησε το 2003 από το φημισμένο κολέγιο Ίτον και το 2005 εισήχθη στην Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία του Σάντχερστ.



Το 2008 αποκαλύφθηκε πως ο δούκας του Σάσεξ είχε υπηρετήσει κρυφά στην πρώτη γραμμή στο Αφγανιστάν, κάτι που απαγορεύεται στα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Το 2016 ο ζωηρός πρίγκιπας γνώρισε για πρώτη φορά σε «τυφλό ραντεβού» την πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits και πολύ γρήγορα αποφάσισε πως εκείνη ήταν η γυναίκα της ζωής του. Τον Μάιο του 2018 το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μια εντυπωσιακή τελετή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ.

xari-genethlia-dyo
xari-genethlia-tria
xari-genethlia-tessera

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης