Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ «ρώτησε» το πνεύμα της πριγκίπισσας Μαργαρίτας για να την υποδυθεί

Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ «ρώτησε» το πνεύμα της πριγκίπισσας Μαργαρίτας για να την υποδυθεί

Σύμφωνα με την Sun η 53χρονη ηθοποιός «πήρε την άδεια» από το... πνεύμα της πριγκίπισσας, η οποία πέθανε το 2002 σε ηλικία 71 ετών

bonam-carter1
Έναν πρωτότυπο τρόπο για να εντρυφίσει στον ρόλο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, της αδερφής της βασίλισσας Ελισάβετ, φέρεται να βρήκε η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, η ηθοποιός που την υποδύεται στη σειρά The Crown.

Σύμφωνα με την Sun η 53χρονη ηθοποιός «πήρε την άδεια» από το... πνεύμα της πριγκίπισσας, η οποία πέθανε το 2002 σε ηλικία 71 ετών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η Μπόναμ Κάρτερ έκανε και συνεδρίες με μέντιουμ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του τρίτου και του τέταρτου κύκλου των επεισοδίων της σειράς για το Netflix.

«Η Έλενα μετέφερε και τις συμβουλές της πριγκίπισσας στους συμπρωταγωνιστές της όποτε υπήρχε ένα ζήτημα για το πρόσωπο αυτό. Η Έλενα τους διαβεβαίωνε ότι "η Μαργαρίτα λέει πως είναι όλα οκ" είπε η πηγή που μίλησε στη βρετανική εφημερίδα.

Παρόμοιες πληροφορίες, χωρίς να διαψευστούν, είχαν μεταδοθεί και τον Σεπτέμβριο του 2018 όταν τότε είχε αναφερθεί ότι η ηθοποιός είχε επιστρατεύσει ένα μέντιουμ για να «επικοινωνήσει» με το πνεύμα της αδελφής της βασίλισσας Ελισάβετ προκειμένου να τη διαβεβαιώσει ότι έχει ερευνήσει το ρόλο «όσο το δυνατόν πιο βαθιά».

«Της αρέσει πάντα να ερευνά σε βάθος τους ρόλους τους οποίους υποδύεται και αν αυτό σημαίνει να χρησιμοποιήσει άτομο με υπερφυσικές δυνατότητες για να "μιλήσει" με κάποιον χαρακτήρα, η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό» είχε πει τότε μια πηγή που είχαν επικαλεστεί βρετανικά ταμπλόιντ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης