Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε πρόσφατη συναυλία της στην Κύπρο έζησε μία... μαγική στιγμή όταν ένα κορίτσι, η 14χρονη Νεφέλη, ανέβηκε στη σκηνή, της πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε με ψυχή το «Χειροκρότημα». Το εκπληκτικό είναι ότι η Νεφέλη δεν μιλάει και αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα. Συγκεκριμένα, η κυρία Πρωτοψάλτη έγραψε στο Facebook:
«Η μικρή Νεφέλη ήρθε σαν ελάφι στη σκηνή, μου πήρε το μικρόφωνο και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε με ουράνια φωνή... Μας διαπέρασε ο τρόπος το πάθος της, η αποφασιστικότητα της και η λαχτάρα στο βλέμμα της. Μας γονάτισε συναισθηματικά και ταυτόχρονα μας έστειλε στο υπερπέραν... Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή των τελευταίων χρόνων... δεν έχει σημασία, η σημασία είναι αλλού ..... στο θαύμα της μουσικής! Η Νεφέλη δεν μιλάει... μόνο τραγουδάει... Αφιερωμένο σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν, πιστεύουν και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους».
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.