Ο Λίαμ Χέμσγουορθ επιστρέφει στα social media μετά τον χωρισμό του με τη Μάιλι Σάιρους

Ο Λίαμ Χέμσγουορθ επιστρέφει στα social media μετά τον χωρισμό του με τη Μάιλι Σάιρους

Ο 29χρονος ηθοποιός ύστερα από τη γνωστοποίηση του χωρισμού του με την ποπ σταρ Μάιλι Σάιρους επανεμφανίστηκε στο Instagram για να προωθήσει την ταινία «Killerman»

075_collin-worldpre190422_npsTa
Επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Λίαμ Χέμσγουορθ.

Ο 29χρονος ηθοποιός ύστερα από τη γνωστοποίηση του χωρισμού του με την ποπ σταρ Μάιλι Σάιρους επανεμφανίστηκε στο Instagram για να προωθήσει την ταινία «Killerman», η οποία κυκλοφόρησε την Παρασκευή 30 Αυγούστου.

Την ανάρτηση έγραψε στις 28 Αυγούστου λέγοντας: «Ενθουσιασμένος που ανακοινώνω μια ταινία στην οποία δούλεψα, με τίτλο "Killerman", και η οποία θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 30 Αυγούστου». «Είμαι απίστευτα περήφανος για τη δουλειά που κάναμε όλοι. Ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα ξανά με τον φίλο μου Έμορι Κοέν, έναν από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς, τον Μαλίκ Μπαντέρ, έναν εξαιρετικά δημιουργικό και έξυπνο σκηνοθέτη και τον λαμπρό Κεν Σενγκ για τη δουλειά του ως διευθυντής φωτογραφίας. Αίμα, ιδρώτα και δάκρυα έριξαν όλοι όσοι εμπλέκονται. Η ανεξάρτητη παραγωγή ταινιών είναι πάντα ένα δύσκολο πράγμα και θέλω μόνο να ευχαριστήσω όλους τους σκληρά εργαζόμενους που βοήθησαν να συμβεί αυτό. @killermanofficial. ».



Η τελευταία φορά που ο Λίαμ είχε κάνει ανάρτηση στο Instagram ήταν στις 12 Αυγούστου, όταν έσπασε τη σιωπή του για τον χωρισμό του από την 26χρονη τραγουδίστρια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης