Ο Κριστιάνο Ρονάλντο... σπάει τα κοντέρ και στο Pornhub

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο... σπάει τα κοντέρ και στο Pornhub

Ο Πορτογάλος σταρ της Γιουβέντους είναι πρώτος στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που αναζητούν οι χρήστες του δικτύου

ronaldo
Έχει αναδειχθεί πέντε φορές κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Έχει αγωνιστεί σε κορυφαίες ομάδες, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα η Γιουβέντους. Είναι ένα από τα σύμβολα της εποχής και δεν είναι άλλος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος υπερπαίκτης, ωστόσο, είχε την ατυχία να βρεθεί στην ίδια εποχή με τον Λιονέλ Μέσι. Όποια προσπάθεια και αν έχει κάνει, δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Αργεντινό στο γήπεδο. Βρέθηκε, ωστόσο, το πεδίο που ο Πορτογάλος είναι... σαφώς ανώτερος και κυριαρχεί. Το... Pornhub!

Τι σχέση έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το Pornhub; Ο Πορτογάλος σταρ της Γιουβέντους είναι ο ποδοσφαιριστής που αναζητούν περισσότερο απ' όλους τους συναδέλφους του οι χρήστες του δικτύου. Ενώ στο γήπεδο ο Μέσι κάθεται αναπαυτικά στον θρόνο του και ο Ρονάλντο προσπαθεί να τον φτάσει, στο Pornhub οι όροι αντιστράφηκαν. Εκεί, βασιλιάς είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι έρχεται δεύτερος κυριολεκτικά.

Στη λίστα των top αναζητήσεων ποδοσφαιριστών του Pornhub, βρίσκουμε τρίτο τον Μάουρο Ικάρντι της Μίλαν, τον Αλέξις Σάντσες τέταρτο, τον Κίλιαν Εμπαπέ πέμπτο, ενώ τη 10άδα συμπληρώνουν οι Πάουλο Ντιμπάλα, Εντέν Αζάρ, Ραχίμ Στέρλινγκ, Καρίμ Μπενζεμά και... ο Ντέιβιντ Μπέκαμ! Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας, επανήλθε στη... μόδα, αυξάνοντας κατά 3.440% τις αναζητήσεις με το όνομά του, μετά τη δημόσια εμφάνισή του με τον Πρίγκιπα Χάρι, στον πριγκιπικό γάμο με τη Μέγκαν Μαρκλ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης