Τσιτσιπάς - Σάκκαρη: Τρία tweets που άναψαν φωτιές. Μόνο φίλοι;

Τσιτσιπάς - Σάκκαρη: Τρία tweets που άναψαν φωτιές. Μόνο φίλοι;

Τα αινιγματικά ποσταρίσματα του διεθνούς τενίστα λίγα 24ωρα μετά τη συνέντευξη της Σάκκαρη, η οποία ξεκαθάρισε ότι είναι μόνο φίλοι - Το tweet για τη «γεύση της φιλίας», το οποίο κατέβασε δύο ώρες μετά την ανάρτησή του, για να το ξανανεβάσει την επόμενη μέρα μιλώντας για προθέσεις, συμπεράσματα, παγωτά και κουτσομπολιά

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
tsitsipas0
Ηταν ένα tweet που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Οταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε «Είπες ότι είμαστε μόνο φίλοι, αλλά οι φίλοι δεν ξέρουν τι γεύση έχεις» άναψε φωτιές το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας. Και αυτό επειδή η ανάρτηση του ταλαντούχου τενίστα ήρθε λίγα 24ωρα μετά τη συνέντευξη της «κολλητής» του -όπως ισχυρίζεται η ίδια- Μαρίας Σάκκαρη στο περιοδικό «DownTown», όπου είπε πολλά για τη σχέση της με το Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Το πιο σημαντικό ήταν η διάψευση όσων γράφτηκαν για το υποτιθέμενο ειδύλλιό τους, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι μόνο φίλοι και τίποτε άλλο. Τρεις περίπου ώρες μετά την ανάρτηση του tweet, ο Στέφανος Τσιτσιπάς το διέγραψε από τον λογαριασμό του λέγοντας ότι ήταν παράξενο και ότι δεν θα ανεβάσει ξανά στίχους από τραγούδι. Ακριβώς ένα 24ωρο μετά επανήλθε ανεβάζοντας δώδεκα tweets σε καταιγιστικό ρυθμό, μεταξύ των οποίων και εκείνο για τη φιλία και τη γεύση, αλλά και πολλά καινούρια.
Γιατί το έκανε; Δύσκολο να πει κανείς, εκτός από τον ίδιο τον λόγο που επανήλθε στο διαγραμμένο tweet και τις συνεχείς αναρτήσεις γύρω από αυτό. Το τραγούδι πάντως από το οποίο δανείστηκε τους στίχους είναι το «Senorita», ένα ντουέτο του Σον Μέντες με την Καμίλα Καμπέλο. Πρόκειται για μια άκρως ερωτική σύνθεση, ένα ντουέτο που μιλάει για την καυτή επαφή ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα, με στίχους αρκετά προκλητικούς για κάποιους, αλλά συνήθεις για τον περισσότερο κόσμο που διατηρεί ερωτική σχέση.
Η φήμη ότι οι δύο αθλητές έχουν ερωτική σχέση ακούγεται εδώ και λίγες εβδομάδες, χωρίς να έχει μιλήσει κανείς από τους δυο τους σχετικά με το θέμα, μέχρι τη στιγμή που η Μαρία Σάκκαρη έδωσε συνέντευξη στο «DownTown». Η φήμη ξεκίνησε με tweets, αινιγματικές δηλώσεις, κάποιους ψιθύρους και υπονοούμενα και συνεχίστηκε με δημοσιεύματα, πρώτα σε γαλλικά ΜΜΕ και κατόπιν σε ελληνικά.
Βοήθησε σε αυτό και μια φράση του Τσιτσιπά από ένα βίντεο που ανέβηκε στο YouTube, όπου τον βλέπουμε να φεύγει μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη για το αεροδρόμιο. Αφού συναντιούνται, κάθονται μαζί πίσω στο αυτοκίνητο και πάνω στην κουβέντα που έχουν on camera, εκείνος λέει κάτι για τα μάτια της Μαρίας, γεγονός που ήταν αρκετό για να πιστέψουν κάποιοι ότι κάτι τρέχει ανάμεσά τους. Δεν ήταν η πρώτη αφορμή ή ένδειξη για το φημολογούμενο ειδύλλιο ανάμεσα στους δύο Ελληνες πρωταθλητές, που για πολλούς θα γίνονταν το ιδανικό νέο ζευγάρι.
Το tweet της Σάκκαρη τον περασμένο Ιούνιο, μετά τη συγκλονιστική αναμέτρηση του Στέφανου με τον Σταν Βαβρίνκα, που διήρκεσε πέντε ώρες, έλεγε «Είσαι ο πρωταθλητής της καρδιάς μου» και ήταν αρκετό για να αρχίσει ένα ατέλειωτο γαϊτανάκι φημών για το τι τρέχει ανάμεσά τους.
Κλείσιμο
Αθελά της η νεαρή πρωταθλήτρια ίσως έστησε ή συνέβαλε στο να στηθεί η βάση για τα όσα ακολούθησαν μέχρι την προ ημερών συνέντευξή της και το περίφημο tweet του Στέφανου την περασμένη Δευτέρα...

tsitsipas3


Μια μπερδεμένη κατάσταση

Οι αθλητές είναι παράξενα πλάσματα, διαφορετικά από τους υπόλοιπους ανθρώπους ακόμη και στις προσωπικές τους σχέσεις, ίσως επειδή ζουν σχεδόν μόνιμα υπό πίεση. Ειδικά όταν πρωταγωνιστούν στο άθλημα τους πρέπει να είναι απόλυτα ήρεμοι και προσηλωμένοι στον στόχο τους. Το τένις είναι ένα μοναχικό άθλημα που χρειάζεται απόλυτη αυτοσυγκέντρωση και πάρα πολλή προπόνηση. Στο επίπεδο που έχουν φτάσει οι δύο πρωταγωνιστές της ιστορίας μας δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος και χαλαρές στιγμές...
Ο Τσιτσιπάς και η Σάκκαρη συναντιούνται συχνά σε διεθνή τουρνουά, ενίοτε ο ένας παρακολουθεί τους αγώνες του άλλου, ενώ βγαίνουν επίσης για φαγητό ή βόλτα. Κάτι απόλυτα λογικό για δύο Ελληνες που ταξιδεύουν πολύ σε όλο τον κόσμο για να πάρουν μέρος σε φημισμένα τουρνουά.
Το πόσο κοντά ή πόσο μακριά μπορεί να έρθουν αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι κάτι που χωράει πολλή συζήτηση, ειδικά τη στιγμή που ο ένας από τους δύο άφησε να αιωρείται αυτό το σενάριο της τρυφερής φιλίας. Και αυτός ο ένας ήταν ο Τσιτσιπάς, ο οποίος στις αρχές Ιουνίου, όταν πέρασε στους «16» του Ρολάν Γκαρός έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν γι’ αυτά που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν: «Ακούγονται διάφορα σενάρια για σένα και τη Μαρία. Εχεις να πεις κάτι πάνω σε αυτά;».
«Τι να πω;» απάντησε αρχικά ο Τσιτσιπάς και συνέχισε: «Είμαι ευχαριστημένος, είμαι χαρούμενος και όλα είναι καλά. Πιστεύω και αυτή το ίδιο». Αυτό το «όλα είναι καλά» άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τρέχει κάτι ανάμεσα στους δύο, ενώ λίγα 24ωρα μετά ήρθε και το περίφημο πλέον tweet της Σάκκαρη για τον πρωταθλητή της καρδιάς της.
Κάπως έτσι, με την ατάκα για τα μάτια της και όλα τα άλλα, Τσιτσιπάς και Σάκκαρη βρέθηκαν να ακροβατούν πάνω σε μια τρυφερή σχέση. Μια σχέση που μέχρι τον περασμένο Ιούνιο ήταν απλώς φιλική και μέσα σε λίγες ημέρες μεταλλάχθηκε σε κάτι πιο δυνατό, σύμφωνα με τα ΜΜΕ και τους ψιθύρους.

Η ξεκάθαρη Μαρία και το αινιγματικό tweet του Στέφανου

tsitsipas2
Το tweet του Στέφανου «Είπες ότι είμαστε μόνο φίλοι, αλλά οι φίλοι δεν ξέρουν τι γεύση έχεις» άναψε φωτιές για λίγες ώρες το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, αφού έγινε λίγα 24ωρα μετά τη συνέντευξη της Μαρίας Σάκκαρη στο περιοδικό «DownTown», στην οποία η τενίστρια ξεκαθάριζε ότι είναι απλώς φίλοι
Τελικά, στα μέσα του περασμένου μήνα η Μαρία Σάκκαρη ήταν αυτή που ξεκαθάρισε για πρώτη φορά τα της σχέσης της με τον Στέφανο, όταν συμμετείχε στο φετινό Γουίμπλεντον και οι δημοσιογράφοι δεν έχασαν την ευκαιρία να τη ρωτήσουν τι συμβαίνει. «Με τον Στέφανο δεν είμαστε μαζί», είπε αρχικά το Νο 30 της παγκόσμιας κατάταξης στις γυναίκες και διευκρίνισε: «Είμαστε πολύ καλοί φίλοι, γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια και υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια και κατανόηση. Ξέρω τον Στέφανο από πολύ νωρίς. Από τα 15-16 του χρόνια φαινόταν ότι θα γίνει πολύ καλός τενίστας». Παρόλο που ήταν ξεκάθαρη, ο Τσιτσιπάς δεν είπε τίποτα πάνω σε αυτό, αφήνοντας ίσως σε κάποιους την εντύπωση ότι η δήλωση της Σάκκαρη έπρεπε να γίνει τη δεδομένη στιγμή.
Μετά από σχεδόν έναν μήνα η φίλη του είναι στο εξώφυλλο του «DownTown» του περασμένου Σαββάτου, έχοντας παραχωρήσει μια μεγάλη συνέντευξη για την πορεία της και τον μοναχικό δρόμο μιας πρωταθλήτριας προς την κορυφή. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην ερωτηθεί για την περιβόητη πλέον σχέση της με το Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις ανδρών και τη φύση της σχέσης αυτής. Η Μαρία τόνισε κατηγορηματικά ότι παρόλο που υπάρχει μια συμπάθεια με τον Στέφανο δεν υφίσταται σχέση και οι δυο τους είναι μόνο φίλοι. Η απάντησή της αλλά και μεγάλο μέρος της συνέντευξής της αναπαράχθηκαν από δεκάδες ιστοσελίδες στην Ελλάδα.
Μέχρι την περασμένη Δευτέρα το απόγευμα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είχε κάνει κάποια ανάρτηση στο Twitter του, αλλά όταν το έκανε ήταν αυτό που λέμε «όλα τα λεφτά»! Ηταν στην ουσία το τελευταίο πιθανό επεισόδιο για το θρυλούμενο εδώ και μερικές εβδομάδες ειδύλλιο ανάμεσα σε αυτόν και τη Μαρία Σάκκαρη. Ηταν ένα αινιγματικό tweet που θα μπορούσε να εκληφθεί και ως απάντηση στη συνέντευξη της Σάκκαρη, παρόλο που το όνομά της δεν αναφέρθηκε.

tsitsipas1


Η εξαφάνιση και η επαναφορά της γεύσης!

Πολύ γρήγορα τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή από τους followers του Τσιτσιπά που διάβαζαν την ανάρτησή του με τους στίχους του τραγουδιού «Senorita». Περίπου τρεις ώρες μετά η κατάσταση έγινε πιο περίπλοκη, αφού το tweet που άναψε φωτιές εξαφανίστηκε εντελώς και αντικαταστάθηκε από ένα άλλο, στο οποίο ο Στέφανος έμοιαζε να θέλει να απολογηθεί για κάτι... Ακόμη πάντως και όταν κατέβασε την επίμαχη ανάρτηση ανεβάζοντας τη δική του εκδοχή για το σβήσιμο δεν έκανε την παραμικρή αναφορά για τη Μαρία Σάκκαρη. Υπήρχαν όμως αναμφίβολα οι συνειρμοί και οι ερμηνείες από όλους όσοι το είδαν και είχαν ακούσει για την τρυφερή σχέση των δύο αθλητών και όσα επ’ αυτού του θέματος είχαν γραφτεί και ειπωθεί.
Καταρχάς το περίφημο tweet που ανέβασε το No 5 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις ήρθε αρκετές ώρες μετά τη συνέντευξη της Μαρίας Σάκκαρη που δημοσιεύτηκε στο «DownTown» το περασμένο Σάββατο. Εκεί όπου ξεκαθάριζε εμφατικά ότι δεν είναι ζευγάρι με τον Στέφανο τονίζοντας ότι παρότι υπάρχει μια συμπάθεια οι δυο τους είναι μόνο φίλοι. Το διαγραμμένο πλέον tweet που ανέβασε ο Τσιτσιπάς έγραφε: «Είπες ότι είμαστε μόνο φίλοι, αλλά οι φίλοι δεν ξέρουν τι γεύση έχεις».
Το ανέβασμά του και μόνο, λίγα 24ωρα μετά τις δηλώσεις της τελευταίας στο περιοδικό, προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα social media και όχι μόνο, σχετικά με ό,τι πραγματικά συμβαίνει τελικά ανάμεσά τους. Η κατάσταση περιπλέχθηκε ακόμη περισσότερο όταν ο Στέφανος διέγραψε το συγκεκριμένο tweet και ανέβασε ένα άλλο που έλεγε: «Αυτό το tweet ήταν παράξενο, οφείλω να παραδεχτώ. Θα σταματήσω να χρησιμοποιώ στίχους από τραγούδια από δω και στο εξής». Τελικά δεν σταμάτησε, αφού την Τρίτη το βράδυ επανέφερε το tweet που είχε διαγράψει συνοδεύοντάς το από μια ντουζίνα αναρτήσεις, προκαλώντας ξανά εύλογες απορίες. Η πρώτη ανάρτηση έγινε στις 9 το βράδυ της Τρίτης και ήταν η φράση «Επιστροφή σε αυτό ξανά», την οποία ακολούθησε αυτή για τη φιλία και τη γεύση. Μετά από λίγο ο Στέφανος ξαναχτύπησε γράφοντας κάτι ακόμη πιο διφορούμενο: «Ακούγεται αηδιαστικό, αλλά εξαρτάται πώς θα το πάρει κανείς».
Δεν έμεινε εκεί, αλλά συνέχισε τις αναρτήσεις γράφοντας: «Και παρεμπιπτόντως, όχι. Η πρόθεση είναι διαφορετική από αυτό που υποψιάζεστε». Ευρισκόμενος σε κατάσταση συνεχούς έμπνευσης (;) ξαναχτύπησε μετά από λίγο κάνοντας νέα ανάρτηση: «Αμφότερα ερμηνεύονται κυριολεκτικά και μεταφορικά». Συνέχισε σχεδόν αμέσως με νέο tweet στο οποίο ανέφερε ότι «ελλείψει πληροφόρησης καταλήγουμε στα χειρότερα συμπεράσματα» χωρίς να ξεκαθαρίζει ποτέ σε τι αναφέρεται και αν αυτό είναι κατάσταση ή πρόσωπο. Πέρασαν λίγα λεπτά και ξανάγραψε: «Διασκεδαστικό, έτσι; Τίποτα δεν βγάζει νόημα. Λοιπόν, αυτός ήταν ο σκοπός από την πρώτη στιγμή». Και μετά ξανά: «Είπες ότι είμαστε φίλοι, αλλά οι φίλοι δεν ξέρουν τι γεύση έχεις», για να συμπληρώσει ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα: «Εννοώ...ότι θα μπορούσαμε να μιλάμε για παγωτό!». Τα τιτιβίσματά του εντέλει ολοκληρώθηκαν με την εξής φράση: «Αυτό παρεμπιπτόντως ονομάζεται κουτσομπολιό».
Εκτοτε ο διεθνής Ελληνας τενίστας σιώπησε σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα, άφησε όμως για άλλη μία φορά δείγματα του εκρηκτικού χαρακτήρα του όχι μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά και στα social media.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης